• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

13:16

SKANDAL U MOSKVI, HULIGANI PRETUKLI ŠVEDA! Doživeo potres mozga, završio u bolnici...

EPAIMAGES

Košarka

SKANDAL U MOSKVI, HULIGANI PRETUKLI ŠVEDA! Doživeo potres mozga, završio u bolnici...

Podeli vest

Ruski košarkaš Aleksej Šved pretučen je u ponedeljak uveče, pa je završio u bolnici.

CSKA je otkrio da je Šved napadnut ispred restorana, pa je prebačen u bolnicu, dok je policija pokrenula istragu o incidentu.

Nije poznat stepen povreda saigrača Nikole Milutinova, ali se zna da je doživeo potres mozga.

CSKA je ostao bez šanse da se bori za titulu, što je čini se iznervirali huligane "armejaca“. Oni su bes iskalili na jednom od najboljih igrača.

Foto: EPAIMAGES

 

Predsednik CSKA Andrej Vatutin oglasio se posle napada na Alekseja Šveda.

- Koliko će trajati oporavak? Pitanje nije za mene. On je u bolnici i mislim da će mu biti potrebno malo vremena da se oporavi. Još nam nisu poznati motivi napadača, perioritet nam je zdravlje našeg košarkaša. Uradićemo sve kako bi se Aleksej što pre vratio u ekipu - kazao je Vatutin za ruske medije. 

CSKA je izgubio od Lokomotive Kubanj iz Krasnodara sa 103:100 u sedmom meču polufinala plej-ofa VTB lige. Šved je u tom meču imao 22 poena, a Nikola Milutinov 11.

Lokomotiva u finalu plej-ofa čeka pobednika okršaja Uniksa i Zenita iz Sankt Peterburga, pošto je  u toj seriji 3:3.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 11 meseci

to je stoka kojoj je mesto u sibiru u zatvoru

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija