• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2023

11:36

BOLI IH GLAVA OD JOKIĆA! DREJMOND GRIN UPOZORIO LEJKERSE PRED DENVER: Izgubiće ako Nikola dobije poene i asistencije!

reuters

Košarka

BOLI IH GLAVA OD JOKIĆA! DREJMOND GRIN UPOZORIO LEJKERSE PRED DENVER: Izgubiće ako Nikola dobije poene i asistencije!

Podeli vest

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin, smatra da su Los Anđeles Lejkersi favorit u seriji sa Denverom u finalu zapadne konferencije NBA lige, a da je ključ njihovog uspeha u sprečavanju Nikole Jokića da razigrava čitavu ekipu.

Grin je ovogodišnje izdanje plej-ofa završio baš porazom od ekipe iz Los Anđelesa 4:2 u seriji, a u svom podkastu je objasnio zašto smatra Lejkerse favoritima protiv Nagetsa, ne samo za finale zapadne konferencije, već i za šampionski prsten.

- Duel između Entonija Dejvisa i Nikole Jokića će umnogome odlučivati utakmice. Jokić ima sposobnost da izvuče Dejvisa iz reketa, gde se ovaj oseća najkomfornije. Nikola je pretnja gde god se nalazio na terenu, od linije za tri poena, do reketa i ćoškova - rekao je Grin.

Foto: AP/Photo

 

Krilni košarkaš "ratnika" smatra da će od presudnog značaja biti pristup ekipe Darvina Hema u odbrani Nikole Jokića. Grin smatra da će "jezeraši" bolje proći ukoliko primoraju visokog Somborca da postiže poene umesto da ih "namešta" čitavoj ekipi.

- Pred Los Anđeles Lejkersima je težak posao. Moraće da odaberu da li će sprečiti Jokića da bude strelac ili "plejmejker". Smatram da je bolje po njih da mu ograniče broj asistencija kojima razigra celu ekipu. Jedno je sigurno, ne smeju mu dopustiti oba. Ukoliko Nikola dobije i poene i asistencije, izgubili ste. Toliko je jednostavno - smatrao je Drejmond.

Foto: Tanjug

 

Na kraju, osvrnuo se na ishod čitave serije i rekao da u ovogodišnjim Lejkersima vidi šansu da ponove 2020. kada su uzeli šampionsku titulu u "mehuru" zbog globalne pandemije.

Foto: AP/Photo

 

- Nagetsi su odlični, nema sumnje, ali mislim da se sprema repriza 2020. Mislim da Lejkersi uzimaju prsten ove godine. Seriju sa Denverom završiće sa 4:2 u pobedama! - završio je Grin.

Foto: AP/Photo

 

Finale zapada igra se u noći između utorka i srede od 02.30 po srednjeevropskom vremenu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija