• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

09:37

OBRADOVIĆ U NEVERICI: Je l' to zato što sam SRBIN? Kakvo je to ponašanje?

Starsportphoto

Košarka

OBRADOVIĆ U NEVERICI: Je l' to zato što sam SRBIN? Kakvo je to ponašanje?

Podeli vest

Srpski košarkaški stručnjak i trener Monaka, Saša Obradović, razočaran je tretmanom koji ima u Francuskoj.

Iako je Saša Obradović doveo Monako do trećeg mesta u Evroligi i prvi je u francuskom šampionatu, proslavljeni srpski košarkaš i sada uspešni stručnjak ipak nije dobio nagradu za trenera godine u ovoj zemlji.

Foto: Starsportphoto

 

- Trebalo bi da razgovaramo o tome koliko se treneri cene. Nisam bio ni blizu tome da budem trener godine u Francuskoj. Kako se to može objasniti. Prvi sam ja glasao za Vilu, ali da ne budem ni blizu? Šta je ovo? Kakvo je to ponašanje? Da li je zato što sam Srbin? Zašto me sklanjate sa strane? Ko može to da objasni? Nisam zaslužio ovo dve godine u nizu- razočaran je Obradović.

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Srmano su zanemarili Francuzi obradovića, a trener godine u toj zemlji je strateg Šolea Loran Vila, dok je mladi košarkaš Viktor Vembanjama, za koga se očekuje da bude prvi pik na ovogodišnjem NBA draftu, pokupio pet različitih individualnih nagrada.

Kada je reč o Evroligi, trener godine je Jorgos Barcokas, čiji tim je bio prvi u ligaškom delu elitnog takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija