• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2023

21:05

BOMBA! Milutnov stiže u EVROLIGU i oblači CRVENO-BELO

Starsportphoto

Košarka

BOMBA! Milutnov stiže u EVROLIGU i oblači CRVENO-BELO

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Milutinov mogao bi da se vrati u Olimpijakos.

Doživeo je Olimpijakos u nedelju neprijatno iznenađenje kada je poražen u finalu Evrolige, ali u Pireju nemaju nameru da žale. Naprotiv, čelnici grčkog velikana spremaju još moćniji tim za narednu sezonu kako bi došli do titule. 

Zbog toga, na radaru Olimpijakosa nalazi se Nikola Milutinov. Srpski centar brani boje moskovskog CSKA, ali sa ruskim timom nema pravo učešća u Evroligi zbog čega crveno-beli žele da ga vrate u Pirej. 

Ipak, imaće Olimpijakos ozbiljnu konkurenciju u vidu Virtusa iz Bolonje koji je nedavno kontaktirao zastupnike Nikole Milutnova. Sa druge strane, crveno-beli još uvek nisu poslali zvaničnu ponudu, ali je interesovanje prisutno i sve veće, prenosi "EuroHoops". 

Pre odlaska u Rusiju, Milutinov je pet godina nosio dres Olimpijakosa. Nakon izbijanja rata u Ukrajini ruski timovi su izbačeni iz Evrolige, a Milutinov je i pored toga ostao u Moskvi. Ovoga leta je seoba, čini se, jedina opcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija