• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2023

07:22

Imao sam dilemu! Aleksandar Sekulić: Odluka nije bila laka

profimedia

Košarka

Imao sam dilemu! Aleksandar Sekulić: Odluka nije bila laka

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Sekulić odredio je spisak od 12 igrača koje će voditi na Svetsko prventsvo.

Slovenija će na SP predstavljati Žiga Samar, Aleksej Nikolić, Klemen Prepelič, Majk Tobi, Jaka Blažič, Gregor Hrovat, Žiga Dimec, Zoran Dragić, Bine Prepelič, Gregor Glas, Jakob Čebašek i Luka Dončić (kapitan).

Povodom toga oglasio se selektor Slovenije Aleksandar Sekulić koji je istakao da je imao veliku dilem povodom biranja igranja.

- Imamo konačan spisak reprezentacije. Nažalost, napuštaju nas Aljaž Kunc i Džordan Morgan. Obojica su zaslužili svoj nastup i iskreno to i mislim. S obzirom da imamo povrede na poziciji krilnog centra, to su nam potrebni iskusniji igrači. Dilema oko Morgana je bila velika. Ni Morgan ni Tobi još nisu u optimalnoj formi, ali smo na kraju odlučili da Tobi bude sa nama - rekao je on.

Istakao je ipak da je oba odsranjena igrača zamolio da budu u pripravnosti, ako budu zatrebali.

- Zamolio sam obojicu da budu u pripravnosti u slučaju nekih problema. Ali odluka nije bila laka. Ali na kraju, samo dvanaest igrača može da igra na prvenstvu - rekao je Sekulić.

Slovenija igra u grupi F, a tu su još Zelenortska ostrva, Gruzija i Venecuela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija