• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2023

19:09

Italijani: Ne razmišljamo o Srbiji, predaleko je!

Tanjug/AP

Košarka

Italijani: Ne razmišljamo o Srbiji, predaleko je!

Podeli vest

Razmišljamo samo o narednom protivniku, poručio je kapiten Italije Luiđi Datome.

Bila je Italija "kriptonit" Srbije na prethodna dva takmičenja. Azuri su nas eliminisali u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom i u osmini finala Evropskog prvenstva. Žreb je odlučio da se ovoga puta sastanemo, ako obe reprezentacije opravdaju uloge favorita, već u drugoj fazi. 

Italija je pobedom otvorila učešće na Svetskom prvenstvu. Srbija će to imati priliku da uradi sutra zbog čega se svi nadaju novom okršaju evropskih velesila na Filipinima. Ipak, u taboru Azura ne razmišljaju o sudaru sa izabranicima Svetislava Pešića. 

- Sada moramo da mislimo o narednoj utakmici. Angola je bila današnji fokus, sada je fokus naredna utakmica. Srbija je u ovom trenutku predaleko - rekao je kapiten Luiđi Datome koji se nakom Svetskog prvenstva povlači iz košarke. 

Italijani u narednom kolu igraju protiv Dominikanske Republike koja je u prvoj rundi bila bolja od Filipina, taj program na programu je u nedelju od 10 časova. Upravo će domaćin biti rival Azurima u trećem kolu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija