• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

27.08.2023

07:32

Naši košarkaši lude, haos na ulicama Manile (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto/Informer

Košarka

Naši košarkaši lude, haos na ulicama Manile (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaši nastupaju na Svetskom prvenstvu u Manili, a kulturološki šok nije ni njih zaobišao.

Foto: Informer

 

 

Naši momci stigli su na Filipine 23. avgusta, juče su odigrali prvi meč protiv Kine i slavili sa 105:63, sutra ih od 14.00 po našem vremenu očekuje utakmica drugog kola B grupe protiv Portorika, a sve to uključuje putovanje autobusom haotičnim ulicama Manile, koje možete videti na snimku koji vam donosimo sa lica mesta.

Informer vam svakodnevno donosi tekstove i snimke iz Manile, koja je nešto potpuno drugačije i za naše košarkaše.

Naši reprezentativci u razgovoru sa medijima nisu mogli da preskoče gužve na ulicama koje su stravične i može da se dogodi da čak dva sata stojite u mestu.

To su iskusili i naši košarkai koji su kratke deonice prelazili po sat vremena, što su nam otkrili Aleksa Avramović i Marko Gudurić.

Šta su oni rekli, kako izgledaju ulice Manile u nebezbednim krajevima ovog grada, ali i koliko je našoj ekipi trebalo da pređe samo 19 kilometara, možete pogledati u videu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija