• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

12:11

Zagrevanje! Srpski navijači na krovu hotela u Manili (FOTO+VIDEO)

Informer

Košarka

Zagrevanje! Srpski navijači na krovu hotela u Manili (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Naša košarkaška reprezentacija imaće podršku i na meču 2. kola grupe B protiv Portorika (14.00, RTS 1)

Foto: Informer

 

"Orlovi" danas jure drugu pobedu na Svetskom prvenstvu, a u tome će imati i pomoć sa tribina. Navijači koji su došli na Filipine s raznih strana sveta bodriće izabranike Svetislava Pešića, koji bi novim trijumfom praktično obezbedili prolaz dalje.

Srpski fanovi nekoliko sati pre početka utakmice počeli su da se zagrevaju za ono što će uslediti u hali pod nazivom "Smart Araneta Koliseum", čiji je kapacitet nešto više od 14.000 mesta. Oni su se okupili na krovu jednog hotela, u baru koji radi 24 sata, gde ih je zatekao i izveštač Informera u Manili. 

Foto: Informer

 

Na ogradu su bile zakačene i brojna navijačka obeležja. Srpska trobojka, zastava Kosova i Metohije sa porukom "Nema predaje", ali i zastava sa grbom grada Beograda.

Vojvođani, Čačani, navijači iz Bosanskog Grahova, Nevesinja... Svi su bili na jednom mestu. A, pesma i dobro raspoloženje samo su uvod u ono što sledi. Skandiralo se "orlovima", pevala čuvena "Tamo daleko", a nije zaboravljena ni čestitka selektoru Pešiću, koji danas slavi 74. rođendan.

Nema sumnje da će i srpskim košarkašima značiti podrška sa tribina na meču koju praktično moraju da dobiju, kako ne bi došli u situaciju da u 3. kolu protiv Južnog Sudana strepe za plasman u narednu fazu Mundobasketa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija