• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

17:58

Pogodi četiri igrača za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara

Mozzart bet

Košarka

Pogodi četiri igrača za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara

Podeli vest

Novi zadatak u Mozzartovom Mundobasket Izazzovu je pred tobom.

Došao je dan za rasplet u grupama kada ćemo dobiti i četvrtfinalne parove. Orlovi mogu do prvog mesta u grupi ukoliko savladaju Dominikanu i ako Italija izgubi od Portorika. Nadamo se da Srbija nastavlja takmičenje dalje, a Mozzart Izazzov se, takođe, nastavlja. Današnji zadatak je za prave košarkaške sladokusce: pogodi četiri poena igrača sa Mundobasketa od kojih dva moraju biti igrači Srbije. Ukoliko tvoj tiket bude imao najveću kvotu od svih koji su ispunili ovaj uslov, doći ćeš i do prve nagrade dana od 75.000 dinara.

Bogdan Bogdanović nije imao šuterski dan protiv Italije, ali je i pored toga stigao do 18 poena. Nadamo se da će kapiten biti raspoloženiji protiv Dominikane, a kvota da će dati više od 18 poena je 1,85. Nikola Milutinov je na svakom meču ovog Mundobasketa bio dvocifren, a ako veruješ da će prebaciti granicu od 12,5 poena čeka te kvota 1,85.

Mozzart Izazzov trajaće tokom celog Mundobasketa, potrebno je da na sajtovima mozzartbet.com i mozzartsport.com pratiš dnevne zadatke i uvek budeš u igri za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara koje Mozzart deli svaki dan.

Foto: Mozzart bet

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija