• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2023

06:20

Jović zapalio navijače na dočeku: Da se, daće Bog, iz Pariza vratimo sa zlatom!

AP/Photo

Košarka

Jović zapalio navijače na dočeku: Da se, daće Bog, iz Pariza vratimo sa zlatom!

Podeli vest

Dišemo kao jedan, a to je naša najveća pobeda, poručio je Stefan Jović.

Dan za nama obeležio je spektakularan doček za košarkaše, basketaše i Novaka Đokovića na balkonu Starog dvora u Beogradu. 

Navijači su znali kako da pozdrave svoje heroje koji su prethodnih dana, nedelja, meseci i godina uveseljavali srpski narod širom sveta, a za mnoge je ovo bio jedan od najemotivnijih dočeka ikada. 

Srpski plejmejker - Stefan Jović, imao je priliku da se u prošlosti nađe na balkonu, ali ističe da je ovaj doček nešto posebno i specijalnije od svega drugog. 

- Ovo je nešto neverovatno što doživljavamo svi ovde sa Novakom i basketašima i davno nije viđeno. Hvala predivnoj publici, našem narodu, koji je došao da nas podrži i uveliča sve ovo jer je sve to za njih. Znači kada ti se javi najbolji sportista sveta i kada je tu za nas i pruža nam podršku jer nam puno znači sve to da nastavimo njegovim stopama i budemo bolji pa se vratimo iz Pariza sa zlatnom medaljom. Sve stvari koje su nas zadesile u Manili su napravile konekciju među svima nama da dišemo kao jedan i funkcionišemo kao porodica i to je naša najveća pobeda - dodao je Stefan Jović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09 >> 15:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija