• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

22:06

Gudurić jasan: Gaga Radovanović je MVP, to što se desilo Boriši je veće od sporta!

Starsportphoto

Košarka

Gudurić jasan: Gaga Radovanović je MVP, to što se desilo Boriši je veće od sporta!

Podeli vest

Emocije su pomešane, želeli smo titulu, rekao je Gudurić.

Dočekala je Srbija svoje šampione, a među njima bili su i košarkaši koji su na nedavno završenom Svetskom prvenstvu osvojili srebrnu medalju. Jedan od nosioce igre bio je Marko Gudurić koji je uoči izlaska na čuveni balkon objasnio kako se oseća po dolasku u Beograd. 

- Iskreno, pomešane su emocije. Sada kad smo se vratili i pričali sa našim ljudima i porodicama, shvatamo šta smo napravili, ali ostaje i neki žal, jer mi kao sportisti od malih nogu kad smo kretali da treniramo smo maštali da budemo prvi. Verovao sam do kraja da ćemo osvojiti to zlato, nije se desilo ovog puta, ali mislim da pred ovom generacijom ima prilike da osvojimo zlato na nekom od prvenstava - rekao je Marko Gudurić za "Telegraf". 

Srpski košarkaš potom se dotakao i događaja koji je obeležio Mundobasket za nama. Nažalost, Boriša Simanić dobio je nezgodan udarac u predelu bubrega zbog čega mu je život bio ugrožen...

- Sigurno da nas je skupilo, to sa Borišom što se desilo je mnogo važnije od sporta. Svi smo bili uznemireni zbog toga, ali hvala Bogu sve je bilo kako treba, imali smo našeg doktora Gagu, on je MVP za nas, najvažnija osoba za nas, spasio je Boru. I taj poraz od Italije nas je skupio, postali smo prava ekipa posle tog meča i pokazali kako se bori za Srbiju i jedan za drugog - dodao je popularni Gudura. 

Naredne godine Srbija će biti učesnik Olimpijskih igara, izneo je Gudurić očekivanja pred turnir u Parizu. 

- Kao što je seletkor rekao, treba da se posvetimo procesu, našem zdravlju, nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremni da se odazovemo. Ja bih voleo da budem u prilici da predstavljam Srbiju, trudićemo se da damo maksimum, verujemo u najbolje - zaključio je bek Fenerbahčea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija