• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2023

10:45

NBA zvezda se raduje gostovanju u Beogradu: Jedva čekam "Arenu"!

AP/Photo

Košarka

NBA zvezda se raduje gostovanju u Beogradu: Jedva čekam "Arenu"!

Podeli vest

Najpoznatiji novajlija u ovogodišnjem izdanju Evrolige biće nekadašnji četvorostruki učesnik Ol star meča, Kemba Voker. Kao nešto čemu se posebno raduje igranjem u Evropi, ističe gostovanja Crvenoj zvezdi i Partizanu u beogradskoj "Areni"!

Voker je izazvao pravu buru kada je letos saopšteno da će pojačati redove Monaka srpskog trenera Saše Obradovića. Nakon što je izabran kao deveti pik na NBA draftu 2011, važio je za jednog od najboljih bekova u ligi, ali su ga problemi sa kolenom i tetivom ubrzo preselili na klupu, a na kraju i ostavili bez kluba.

Sada, u potrazi za novim izazovom, stigao je u Evropu gde će braniti boje Monaka. Ističe da se raduje novom poglavlju, a naročito ukazuje na "ludo" gostovanje Crvenoj zvezdi i Partizanu u, sada već čuvenoj, "Areni".

- Zaista želim da doživim tu atmosferu. Jedva čekam da zaigram u "areni". Čuo sam divne stvari o različitim sredinama, takođe i koliko su pojedina mesta „divlja“. To je ono što najviše volim u ovoj igri i to predstavlja jednu od najvećih razlika između evropske košarke i NBA - rekao je bivši igrač Šarlot Hornetsa.

Foto: AP/Photo

Voker u dresu Šarlota

Priznaje da je na Stari kontinent stigao ponajviše po preporuci prijatelja, Edgara Sose i Džejmsa Feldina, a poznato je da je u odličnim odnosima i sa Šabazom Nejpirom, sa kojim je bio saigrač 2010. i 2011. na univerzitetu Jukon.

Dvojica mojih prijatelja koji su nekada igrali u Evroligi, Edgar Sosa i Džejms Feldin, rekli su mi najlepše moguće stvari o takmičenju. Bilo je još ljudi koji su uticali na moju odluku da dođem. Svestan sam koliko je liga dobra, ne vrti se sve oko NBA. Evroliga je jedna od najboljih košarkaških liga na svetu, srećan sam što sam ovde. Odlično se provodim i definitivno je drugačije - izjavio je popularni "kardijak" Kemba.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija