• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2023

09:54

Igor Rakočević završio u bolnici i poslao poruku: Čuvajte svoje telo!

Starsportphoto©

Košarka

Igor Rakočević završio u bolnici i poslao poruku: Čuvajte svoje telo!

Podeli vest

Proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Igor Rakočević završio je u bolnici zbog pokidane tetive bicepsa.

Nekada sjajni plejmejker najpoznatiji po partijama u dresu Crvene zvezde i Tau Keramike postavio je sliku na svom "X" nalogu, nekadašnjem "Tviteru", u kojem se vidi da je hospitalizovan sa gipsom na ruci.

Odmah su usledile poruke podrške, ali i pitanja zabrinutih fanova šta se i kako desilo.

"Za one koji misle da je sport samo igra, upravo je sve suprotno... Ogromna su odricanjau svakom smislu i svakodnevni rizik. Čuvajte svoje telo!", napisao je Rakočević.

Zbog gipsa na ruci, mnogi su pretpostavili da se radi o prelomu, ali je nekadašnji košarkaš objasnio da je u pitanju pucanje tetive bicepsa.

Nije poznato da li je povredu zaradio igrajući košarku, ali se pretpostavlja da je peh nastao tokom treninga neke od borilačkih veština, pošto Rakočević uživa u čarima mešovitih borilačkih veština i džiu-džice otkad je u penziji.

"Pukla mi je tetiva na bicepsu ruke, preterao sam sa intenzitetom. Hvala na brizi", napisao je sportista.

Foto: Starsportphoto©

Igor Rakočević u dresu Efesa 2009.

Čak tri puta je osvajao titulu najboljeg strelca Evrolige 2007,2009 i 2011, a sa reprezentacijom ima osvojene tri bronze i isto toliko zlatnih medalja.

Bronze - Evropsko prvenstvo do 18 godina 1996, Mediteranske igre 1997 i Svetsko prvenstvo do 22 godine 1997.

Zlata - Evropsko prvenstvo do 22 godine 1998, Evropsko prvenstvo 2001, Svetsko prvenstvo 2002.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija