• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2023

16:45

Crno-beli na popravnom u Francuskoj

AdmiralBet

Košarka

Crno-beli na popravnom u Francuskoj

Podeli vest

Sve je spremno za početak 2. kola Evrolige.

Večeras od 20 časova košarkaši Partizana gostuju Asvelu u 2. kolu Evrolige. Crno-beli su na svojoj evropskoj premijeri ubedljivo poraženi od Makabija, a ista sudbina je zadesila i ekipu iz Liona u susretu sa večitim rivalom beogradskog tima.

Derbi dana se igra na samom otvaranju kola u kojem se sastaju dva bivša šampiona Evrope, Efes i Real, sa početkom od 19.30 časova, dok je derbi kola zakazan za petak od 20.15 časova, kada aktuelni vicešampion Evrolige, Olimpijakos, dočekuje Barselonu. Druga srpska ekipa svoj meč 2. kola igra u petak od 19 časova u Kaunas areni, u kojoj će Žalgiris ugostiti Crvenu zvezdu.

Pored navedenih susreta, još četiri neizvesna duela nas očekuju u četvrtak i petak, a kako bi užitak bio još veći, svi ljubitelji košarke mogu da računaju na 10% freebeta na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrali na poene/skokove/asistencije za 5 ili više evroligaških igrača na sajtu AdmiralBet.rs.

Pored toga, kladionica AdmiralBet je pripremila i veliki broj specijala, kao što su da će Pantera, Ledeja i Dozir postići preko 50 poena ili da će Lesor postići 15 poena uz deset skokova protiv Bajerna. Ko veruje da će Kampaco ostvariti dabl-dabl učinak može da se kladi na kvotu 8, isto kao i za Larkina, dok se kvota 6 isplaćuje u slučaju da Avramović upiše više od 15 poena. Tokom cele sezone ljubitelje košarke i sportskog klađenja očekuje kvota 1.90 za poene svih igrača i ta ponuda je dostupna samo na AdmiralBet.rs.

Za sve ljubitelje fantazija, početak nove sezone Evrolige znači samo jednu stvar, a to je sastaviti tim koji će iz kola u kolo donositi najviše poena. Kao i prošle sezone, kladionica AdmiralBet je u saradnji sa portalom Informer.net napravila fantazi ligu u kojoj će se voditi borba za 1.500.000 dinara.

U AdmiralBet x Sportske fantazi ligi će nasjtručniji poznavaoci elitne evropske košarke imati priliku da se nadmeću za neverovatnih 1.500.000 dinara. Kod za pristup ligi je A3753715, a prilikom ulaska u ligu neophodno je da se popuni kratak upitnik koji se nalazi na ovom linku. Popunjavanjem upitnika se povezuje fantazi nalog sa AdmiralBet nalogom, pa je za učešće u ligi neophodno imati otvoren AdmiralBet korisnički nalog na.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Požurite, jer je broj učesnika ograničen! Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00