• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

14:15

Vlasnik PAO-a ne krije: Želim da napravim najjači tim u košarci!

profimedia

Košarka

Vlasnik PAO-a ne krije: Želim da napravim najjači tim u košarci!

Podeli vest

Cilj mi je da napravim najbolji tim u istoriji evropske košarke, poručuje kontroverzni vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos.

"Zeleni" iz Atine sinoć su porazili svog najvećeg rivala Olimpijakos 85:80 u utakmici grčkog šampionata, a poznati biznismen nije mnogo čekao pre nego što se oglasio.

On je na svom Instagramu objavio nimalo skromne planove i ambicije Panatinaikosa, od kojeg želi da napravi najbolji tim u istoriji košarke.

Foto: EPA

Predvodnik Atinjana - Kendrik Nan

Cilj mi je da napravim najbolji tim u istoriji evropske košarke. Želim PAO koji će da pobedi Olimpijakos sa 40, ne sa pet razlike. Tim koji će da uzme sedmu, osmu i devetu evropsku titulu - rekao je Janakopulos na svojoj "Instagram priči" dok je vozio sobni bicikl.

Nije krio zadovoljstvo navijačima i zahvalio im se za sjajnu podršku u pobedi nad velikim rivalom u "Oaki".

Ogroman kompliment za našu publiku koja je još jednom učinila da utakmica bude slavlje košarke, uprkos svim izazovima, uprkos tome šta su nam rekli, uprkos svemu. Sve je bilo izvrsno, čestitam još jednom. Idemo dalje - kazao je kontroverzni biznismen.

Foto: EPA

Ergin Ataman

Naravno, nije moglo proći bez "pecke" sudijama i rukovodstvu lige za koje smatra da namerno delegira "kontroverzne" sudije za mečeve Panatinaikosa.

- Sve smo pokušavali poslednjih godina kako bismo bili najbolji. Sada idemo u svaki naredni meč sa ljubavlju i podstrekom. Naravno, moram da kažem da nema mestu za nasilje i uvek ćemo biti protiv toga. A, šta čelnici lige rade? Stavljaju dvojicu sinova bivših sudija, Picilkasa i Simeonidisa, plus Caruhu, njihovu omiljenu ćerku. A, svi znamo zašto je ona omiljena ćerka. Nju šalju da sudi svaki zanimljiv meč - kritikovao je prvi čovek PAO-a.

Podsećamo, Atinjani su ove sezone izdvojili ogroman budžet na potpunu rekonstrukciju tima i dovođenje mnogih najvećih imena Evropske košarke. 

Na trenersku poziciju postavljen je Ergin Ataman, a odrađena je i kupovina čuvene dvorane "Oake", koja je sada u kompletnom vlasništvu kluba.

Posle nešto lošijeg starta u Evroligi, Panatinaikos je sada u odličnoj formi i zauzima četvrtu poziciju sa 14 pobeda i osam poraza, dok su u grčkom šampionatu neporaženi.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija