• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

20:30

Šok u Areni! Ovako su "grobari" dočekali Trinkijerija (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Šok u Areni! Ovako su "grobari" dočekali Trinkijerija (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana u Beogradskoj areni igraju meč 23. kola protiv Žalgirisa, koji sada predvodi bivši trener crno-belih, italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri.

Italijan je sedeo na klupi Partizana od novembra 2018. i imao je trogodišnji ugovor.

U julu 2020. saopšteno je da odlazi iz kluba posle sezone prekinute zbog epidemije koronavirusa.

Sa klubom je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća i ABA Superkup, a ostao je gorak ukus zbog njegovog odlaska jer se činilo da je sa timom spreman za velika dela, dok je ekipa igrala atraktivnu košarku.

 

 

Po odlasku je i tužio klub, ali "grobari" mu nisu zaboravili šta je učinio za klub, pa je večeras dobio ovacije.

Italijan se svakoj tribini posebno zahvalio i srdačno pozdravio sa većinom zaposlenih u KK Partizan.

- Kad pričam o Partizanu emocija čini svoje, jer za crno-bele, Beograd i Srbiju me vežu mnogobrojne lepe uspomene i prijatelji. Nezaboravni su i navijači, jedinstveni u evropskom i svetskom košarkaškom ekosistemu. Nose tim i bezrezervno vole klub ne samo kad niže uspehe, već i kad je teško - rekao je jednom prilikom Trinkijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija