• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2024

17:04

Kovčeg sa telom Dejana Milojevića stiže u Beograd! Porodica donosi odluku o mestu sahrane

Tanjug/AP

Košarka

Kovčeg sa telom Dejana Milojevića stiže u Beograd! Porodica donosi odluku o mestu sahrane

Podeli vest

Kovčeg sa telom Dejana Milojevića biće u Beogradu sledeće nedelje, a u proceduru uključilo se Ministarstvo spoljnih poslova.

Peripetijama nema kraja! Maltene ceo svet pogodila je tužna vest da je pomoćni trener Golden Stejta Dejan Milojević preminuo 17. januara usled posledica jakog srčanog udara. Nesrećni događaj desio se u Americi, a Milojevićevo telo trebalo bi da bude prebačeno u Beograd, gde će legendarni košarkaš biti i sahranjen.

Foto: ATA Images

 

Ovih dana odavali su mu počast od Beograda, Podgorice, pa sve do Amerike. Za to vreme, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zajedno sa Milojevićevom porodicom radilo je na organizaciji onog mučnog, prakičnog dela, koji mora biti obavljen. Početkom naredne nedelje njegovo telo biće prebačeno u Beograd.

- Prebacivanje tela sa kontinenta na kontinent zahteva prolaženje komplikovane procedure. Ministarstvo spoljnih poslova učinilo je sve što može da olakša porodici i ubrza ovaj proces. Početkom naredne nedelje, u ponedeljak ili najkasnije u utorak, kovčeg sa Milojevićevim telom biće u Beogradu - objasnio je naš izvor blizak pomenutom ministarstvu.

Foto: ATA Images

 

Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni, kada porodica precizno donese odluku.

Milojević je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu. Svi oni su prisustvovali oproštajnom meču Golden Stejta u Milojevićevu čast. Pre utakmice protiv Atlante upriličena je komemoracija i gromoglasan aplauz koji je trebalo da se "čuje do raja". Slika suza članova porodice obišla je planetu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

Vlada Crne Gore usvojila amandmane o Srebrenici
Politika

Vlada Crne Gore usvojila amandmane o Srebrenici

Vlada Crne Gore večeras je na telefonskoj sednici usvojila informaciju o amandmanima Crne Gore na Rezoluciju o Srebrenici, i naložila Ministarstvu spoljnih poslova da u ponedjeljak pošalje amandmane predlagaču, a u njima se navodi da je odgovornost za zločine isključivo individualna i da ne može targetirati narod ili države.

11.05.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija