• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2024

22:54

Sudije jedva izvukle živu glavu, "delije" pocepale tunel (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Sudije jedva izvukle živu glavu, "delije" pocepale tunel (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde večeras su u Beogradskoj areni posle drame izgubili od Žalgirisa 93:91 u 26. kolu Evrolige, a završnicu meča obeležile su sporne odluke sudija na štetu crveno-belih, zbog čega su navijači pobesneli.

Sudijska trojka Huan Karlos Garsija, Karmelo Paterniko, Đordi Alijaga imala je nekoliko diskutabilnih odluka tokom meča, ali je sve eskaliralo posle jedne sporne situacije na samom kraju utakmice i to na štetu crveno-belih.

Košarkaš Žalgirisa Kinan Evans gazio je liniju na polovini terena prilikom pokušaja organizacije napada svoje ekipe, ali to jedan od arbitara nije video iako je bio u blizini.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezdini navijači su pobesneli zbog takve odluke, pa čak su i zasuli teren tvrdim predmetima, zbog čega je usledio manji prekid. 

Kada su sudije odsvirale kraj i krenule ka tunelu, nastao je novi haos. Arbitri su uz pratnju obezbeđenja jedva napustili teren, a kada su ušli u tunel "delije" su počele da ga tresu, pa čak su ga i pocepale kada je sudijska trojka bila unutra. 

Nema sumnje da će se zbog svega uslediti reakcija Evrolige i da crveno-bele očekuje kazna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija