• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

30.03.2024

16:11

Žakelj uoči duela sa Partizanom: Pokazaćemo pravo lice!

Starsportphoto

Košarka

Žakelj uoči duela sa Partizanom: Pokazaćemo pravo lice!

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice u nedelju (19.30, Arena 1 premijum) dočekuju ekipu Partizana u derbiju pretposlednjeg kola ABA lige, a uoči meča oglasio se i trener domaće ekipe Andrej Žakelj.

Zanimljivo je da su oba tima trenutno na skoru od 18 pobeda i šest poraza, pa je jasno da će ovaj duel odlučiti ko će sa drugog mesta regionalne lige ući u plej-of.

Trener Budućnosti, Andrej Žakelj, izneo je svoja očekivanja pred meč, pri čemu je kao važnu stavku istakao sam pristup igrača.

- Očekujem da momci pruže maksimum. Glavni su pristup, energija i koncentracija. Ako u tim elementima budemo dobri, onda imamo šansu. Imali smo vremena da se spremimo taktički, ali pre taktike su ovi elementi bitni. Siguran sam da ćemo uz pomoć vernih navijača pokazati pravo lice - izjavio je Žakelj. 

Foto: ABA liga/KK Budućnost

 

Sa rečima svog trenera složio se i američki plejmejker Jogi Ferel, koji je dodao da će podrška navijača biti glavni adut za sutrašnji derbi kola.

- Sigurno će biti veliki broj navijača u dvorani, tako da moramo biti spremni za borbu od prvog do poslednjeg sekunda. Očekujem veliku podršku sa tribina. Navijači su pokazali da mogu da na budu veliki vetar u leđa tokom sezone. Očekujem veliku borbu i kvalitetnu utakmicu - rekao je nekadašnji NBA igrač.

Crvena zvezda je osigurala prvo mesto pred plej-of regionalnog šampionata, dok se crno-beli i Podgoričani bore za drugu poziciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15