• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

08.05.2024

10:00

Eh, ta ljubav! Američki novinar ostao bez posla zbog udvaranja košarkašici! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

AP/Photo

Košarka

Eh, ta ljubav! Američki novinar ostao bez posla zbog udvaranja košarkašici! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Američki novinar i kolumnista, Greg Dojel suspendovan je zbog neprimerenog razgovora sa zvezdom ženske NBA lige Kejtlin Klark (22).

Popularni kolumnista, dva puta proglašavan za najboljeg u svom polju od strane "Asošijejted presa", je tokom konferencije za štampu košarkašici Indijana Fivera uputio znak srca, koji je postao popularan upravo zbog Kejtlin i njene proslave pogodaka na taj način.

Fantastična šuterka je to primetila i upitala novinara da li voli taj njen pokret, na šta je on imao spreman odgovor.

- Volim što si ti ovde - rekao je Dojel.

Zavladao je minut neprijatne tišine pa je Klarkova nastavila.

- Da, ja to pokazujem mojoj porodici nakon svake utakmice - rekla je, a onda je novinar oprobao sreću i, ispostaviće se, pogrešio.

- Počni to da radiš sa mnom i slagaćemo se odlično - izjavio je kolumnista zaposlen u listu "Indijanapolis star".

Nekolicina njegovih kolega i koleginica se nasmejala, ali je bilo očigledno da se većini prisutnih "šala" nije dopala.

Ubrzo nakon toga, veliki broj listova i portala tražio je oduzimanje akreditacije Dojelu, kao i poziv na suspenziju, što je njegov list i uradio.

Dva puta najbolji kolumnista Amerike više neće pratiti utakmice Indijana Fivera, a nesumnjivo će mu i plata u narednom mesecu biti manja.

Inače, Dojl je kroz čitavu karijeru pratio i izveštavao sa utakmica timova u Indijanapolisu. 

Karijeru je izgradio radeći kolumne za NFL tim Indijanapolis Koltse, kao i koledže Perdju i Indijana.

Pokušao je da izgladi stvar i odmah se izvinio svim kolegama, Klarkovoj, kao i svom listu. Obećao je da će raditi bolje u budućnosti, ali to nije bilo dovoljno kako bi izbegao kaznu.

Što se njegove "simpatije tiče", ona je ove sezone izabrana kao prvi pik na ženskom NBA draftu i već je zaludela planetu. Donela je ogromnu gledanost i popularnost najjačoj košarkaškoj ligi za dame zbog nestvarnog šuta za tri poena i tehnike.

Uskoro će dobiti i sopstvenu liniju "Najki" patika, a očekuju se i unosne ponude za film i reklame.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12