• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2019

14:15

SPEKTAKL! Bogdanović, Jokić, Dončić i Šarić za besane košarkaške noći na Areni sport!

NBA

SPEKTAKL! Bogdanović, Jokić, Dončić i Šarić za besane košarkaške noći na Areni sport!

Podeli vest

Povodom početka nove sezone najkvalitetnije košarkaške lige na svetu, Telekom Srbija grupa je u Beogradu upriličila spektakularan događaj pod nazivom NBA4YU

Brojne zvanice iz sveta košarke i biznisa imale su priliku da osete deo magije NBA lige i da se upoznaju sa ambicioznim planovima Telekom Srbija grupe i Arene sport kada su u pitanju mogućnosti praćenja NBA lige u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Osam utakmica uživo svake nedelje, više od 200 utakmica tokom sezone, All star weekend i mečevi plejof-a, samo su deo onoga što očekuje gledaoce televizije Arena sport, dok će zahvaljujući Telekom Srbija grupi, u celokupnom sadržaju na svojim pametnim uređajima uživati i ljubitelji košarke u svim zemljama regiona.

Foto: Telekom Srbija

 

Kao vrhunac događaja, sa lica mesta uživo je emitovana emisija „NBA studio" koja će u okviru programa Arene sport pratiti i analizirati sve aktuelnosti vezane za utakmice NBA lige. Gosti emisije bili su Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe i Nebojša Žugić, direktor Arene sport, koji su se usaglasili da će do sada najbogatija ponuda NBA sadržaja na ovim prostorima, zahvaljujući televiziji Arena sport, zadovoljiti sve fanove igre pod obručima i doprineti još većoj popularizaciji košarke u Srbiji i regionu.

Pored njih, u „NBA studiju" poznati voditeljski dvojac Edin Avdić i Nenad Kostić, ugostili su i Nikolu Lončara, njihovog budućeg stručnog konsultanta, Igora Rakočevića, bivšeg NBA igrača, a danas ambasadora ove lige u Srbiji, kao i Ivana Bogunovića, košarkaškog novinara koji je postao pojačanje tima Arene sport.

Foto: Telekom Srbija

 

Spektakularna atmosfera NBA večeri bila je samo nagoveštaj majstorija Jokića, Dončića, Bogdanovića, Vučevića, Šarića, Bjelice kao i košarkaških zvezda iz celog sveta u novoj, ali i narednim sezonama NBA lige koje će gledaocima biti dostupne na Arena sport kanalima, kao i na posebnom, celodnevnom NBA TV kanalu na kom će se emitovati ekskluzivne utakmice, konferencije za medije, intervjui i druge zanimljivosti.

Da li će Sakramento uspeti da uđe u plejof, može li Nikola Jokić da odvede Denver korak dalje, hoće li Luka Dončić ponoviti nestvarnu statistiku iz prošle sezone uz pomoć Bobija Marjanovića i ko će od sedam hrvatskih košarkaša pokazati najviše u novoj sezoni prvi će saznati korisnici mts TV-a, satelitske platforme m:SAT TV, mtel-a Bosna i Hercegovina i Crna Gora i kablovskog operatora Supernova. Košarkaškim zaljubljenicima u regionu, koji uvek žele više od NBA lige, na raspolaganju su i League Pass paketi, koji na njihove mobilne uređaje donose globalno najveći šou program ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

Foto: Telekom Srbija

 

Magiji NBA lige na događaju NBA4YU posebno je doprinelo prisustvo proslavljenih košarkaša sa naših prostora koji su tokom svojih karijera osetili draž igranja NBA lige.

Foto: Telekom Srbija

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija