• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2019

07:49

DRAMATIČAN OKRŠAJ SRBA U NBA! Jokić nije bio sav svoj, ali slavio, Bjelica sipao trojke, a Bogdan delio asistencije! (VIDEO)

NBA

DRAMATIČAN OKRŠAJ SRBA U NBA! Jokić nije bio sav svoj, ali slavio, Bjelica sipao trojke, a Bogdan delio asistencije! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa su u srpskom derbiju savladali Sakramento Kingse 101:94

Posle dramatične završnice srpskog derbija u Kaliforniji radovao se Nikola jokić, dok će Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica morati da sačekaju novu šansu da se revanširaju saigraču iz reprezentacije.

U meču punom preokreta, domaćin je očajno odigrao treću četvrtinu, što je Denver iskristio, dobio taj deo igre sa 30:17, i do kraja meča odbranili prednost i upisao trijumf.

Foto: USA Today

 

Nikola Jokić bio je ispod očekivanog nivoa. Srpski centar ubacio je devet poena uz 13 skokova i po dve asistencije i ukradene lopte.Najefikasniji u timu Nagetsa bio je Džamal Marej sa 18 poena, 17 je dodao Geris Heris, dok je 13 ubacio Vil Barton uz 9 skokova.

U ekipi Kingsa Nemanja Bjelica je na parketu proveo 35 minuta, i imao učinak od četiri trojke za 12 poena, 6 skokova uz po 3 asistencije i blokade. Bogdan Bogdanović je meč završio sa po 6 poena i asistencija uz 5 skokova.

 

Nagetsi su ušli bolje u meč i poveli 12:3. Ali, Kingsi se se provudili u režiji Bogdanovićeve četiri asistencije i tri trojke Arize preokrenuli rezultat na 28:21. 

Bogdanović se raspucao na startu drugog perioda, pa su Kingsi poveli, međutim, usledio je novi preokret, vratili su se Jokić i saigrači. Međutim, nikako centar Denvera nije uspevao da uđe u prepoznatljiv ritam. 

Kraljevi su trojkama samo održavali prednost koja je na pauzi iznosila šest poena 53:47. Bjelica je odlično počeo drugi deo igre, ali je ubrzo izdao šut Kingse. To su Nagetsi i bez Jokića koji je morao na klupu zbog četiri penala iskoristili i došli do prednosti od 77:70 pred poslednju četvrtinu. 

Kingsi su se mučili ali su ipak uspeli da se vrate. Međutim, Jokić na minut i petnaest sekundi do kraja pogodio veoma bitan koš, jer su Nagetsi njime otišli na +6 vezavši četiri uzastopna poena nakon čega su priveli meč kraju.

U ostalim mečevima Rasel Vestbruk vratio se u Oklahoma Siti prvi put od trejda u Hjuston, u pobedi Rokitsa nad Tanderom 116:112. Vestbruk je u prvom nastupu protiv bivšeg tima postigao 21 poen uz 12 skokova i 9 asistencija.

Foto: ap photo

 

Golden Stejt je savladao Nju Orleans 134:123, Drejmond Grin je bio fantastičan sa 16 poena, 17 skokova i deset asistencija, Stef Kari je ubacio 26 poena uz 11 dodavanja. To je prvo slavlje Voriorsa nakon dva startna poraza.

Portland je poražen od San Antonija 110:113, LA Klipersi su uz 30 poena Kavaja Lenarda savladali Šarlot 111:96.

NBA REZULTATI

Detroit - Indijana 96:94
Njujork - Čikago 105:98
Atlanta - Filadelfija 103:105
Toronto - Orlando 104:95
Hjuston - Oklahoma Siti 116:112
Milvoki - Klivlend 129:112
Nju Orleans - Golden Stejt 123:134
San Antonio - Portland 113:110
Finiks - Juta 95:96
Sakramento - Denver 94:101
Klipers - Šarlot 111:96

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija