• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2019

08:03

KRAJ AGONIJE ZA SRBE! Bogdanović i Bjelica predvodili Kingse do pobede posle PET VEZANIH PORAZA, igrao i Bobi! (VIDEO)

NBA

KRAJ AGONIJE ZA SRBE! Bogdanović i Bjelica predvodili Kingse do pobede posle PET VEZANIH PORAZA, igrao i Bobi! (VIDEO)

Podeli vest

Konačno - Sakramento Kingsi su posle pet vezanih poraza došli do trijumfa, pošto su savladali Jutu Džez sa 102:101

Junak Kingsa bio je Harison Barns koji je pobednički koš postigao na 2.9 do kraja, dok su naši reprezentativci imali dvocifren učinak.

Imali su Kingsi prednost tokom prvog poluvremena, ali se Juta u nastavku probudila, pa je usledila žestoka borba. Ipak, držali su Kingsi konce u svojim rukama, a meč su ipak prelomili u poslednjim sekundama. Izjednačila je Juta na 97:97, a onda i povela sa 101:100 preko Micela. Ipak, imali su odgovor Kingsi, preko Barnsa koji je doneo veliku pobedu svom timu.

Barns je meč završio sa 13 poena i šest skokova. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dearon Fok sa 25 poena, Nemanja Bjelica je postigao 11 (4-8 iz igre, 3-6 za tri), a imao je i šest skokova i tri asistencije, dok je Bogdan Bogdanović meč završio sa 14 poena (5-8 iz igre, 3-6 za tri), uz dva skoka i asistenciju.

Na drugoj strani Donovan Mičel je imao 24 poena, dok je Bojan Bogdanović brojao do 17 (6-12 iz igre, 3-4 za tri).

 

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Dalas Maverikse posle velike bobre i produžetka sa 119:110.

Maveriksi su bolje otvorili utakmicu, pa su stečenu prednost, pa su pred poslednjih 12 minuta imali devet poena viška.

Na četiri minuta do kraja, Lebron Džejms je doneo prednost Lejkersima (96:94). Usledila je velika borba, pa je meč otišao u produžetak. Koševima Dejvisa i Džejmsa Lejkersi su brzo stekli prednost od 110:103 u produžetku, smanjio je Dončić na 110:108, ali Lejkersi su ipak držali prednost i došli do četvrte pobede. 

Lebron Džejms je predvodio svoj tim sa tripl-dablom, zabeležio je 39 poen,a 12 skokova i 16 asistencija. Entoni Dejvis je meč završio sa 31 poenom. U ekipi Dalasa izvanredan je bio Luka Dončić sa 31 poenom, 13 skokova i 15 asistencija. Boban Marjanović je igrao deset minuta i za to vreme je postigao četiri poena i imao je sedam skokova.

San Antonio Sparsi savladali su Golden Stejt Voriorse sa 127:110, nanevši im četvrti poraz u sezoni. Oslabljena ekipa Stiva Kera je uspevala da bude konkurentna samo u prvoj četvrtini. I u trećoj deonici su Voriorsi stizali do izjednačenja, ali nisu mogli do velikog preokreta.

Pati Mils je sa 31 poenom bio najbolji medu Sparsima, a Lamarkus Olridž je dodao 22. Dandelo Rasel je u dresu Voriorsa dao 30 poena.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija