• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2019

15:23

AMERI POLUDELI ZA DONČIĆEM! Pljušte dolari, DOBIJA 20 MILIONA PO SEZONI!

NBA

AMERI POLUDELI ZA DONČIĆEM! Pljušte dolari, DOBIJA 20 MILIONA PO SEZONI!

Podeli vest

Jedan od najboljih mladih košarkaša današnjice Luka Dončić privukao je veliku pažnju u dresu Dalasa, postao je pravi magnet za sponzore, pa se velike kompanije već utrkuju za njegov potpis

Kako prenose američki mediji, Slovenac je donedavno nosio Najk patike, ali mu je ugovor sa poznatim proizvođačem sportske opreme istekao.

On se na zagrevanju meča sa Lejkersima pojavi u drugim patikama. Mediji prenose da je to glavni znak koji najbolji ruki prošle sezone, da je vreme za promenu sponzora.

BAŠ JE HRABAR! Trener tražio od Srbina da više šutira, Jokićev odgovor mu je baš zapušio usta!

AMERIKANCI NE MOGU DA VERUJU! Evo šta je Bogdan radio nakon što se utakmica završila (VIDEO)

 

Foto: USA Today

 

Do zvanične objave još uvek nije došlo, a navodi se da će proizvođači koji žele da baš Dončić nosi njihovu opremu morati da plate oko 20 miliona dolara za jednu sezonu.

LEBRON ODLEPIO ZBOG DONČIĆA: Ti si jedan opak....(VIDEO)

TROJKA PREKO HRVATA, PA SOČNA PSOVKA! Ovako je Bogdan raspametio navijače Kingsa! (VIDEO)

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija