• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

08:00

ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEM? Nikola se nije naigrao, daleko ispod svog nivoa, ali Nagetsi pobeđuju! (VIDEO/FOTO)

NBA

ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEM? Nikola se nije naigrao, daleko ispod svog nivoa, ali Nagetsi pobeđuju! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera pobedili su Majami sa 109:89 na svom parketu i posle dva poraza u nizu upisali drugi uzastopni trijumf

Denver je definitivno pitanje pobednika rešio početkom reće četvrtine. Ekipa iz Kolorada bila je u vođstvu od prvog minuta, ali su se gosti držali nekako do treće deonice. Tada su Nagetsi otišli na neodostižnih "+22" i rešili pitanje pobednika. 

Nikoal Jokić je opet bio ispod svog nivoa. Naš centar je za 23 minuta koliko je proveo na parketu zabeležio je devet poena uz po pet asistencija i skokova, ali i nešto slabiji procenat šuta (4-12). Marej je bio najefikasniji sa 21 poenom, 16 je dodao Batler.

Foto: ap photo

 

AMERIKANCI UDARILI NA SRBINA! Navijači bez milosti prema Guduriću, hoće da ga oteraju iz Memfisa!

GUDURIĆ SE NIJE PROSLAVIO! Samo 4 poena Srbina za 17 minuta na parketu, Harden izdominirao (VIDEO)

 

Foto: ap photo

 

U redovima Hita, Džimi Batler imao je 16 poena i 7 skokova, Keli Olinjik 13 poena i 7 skokova, dok je Slovenac Goran Dragic duel završio sa 9 poena i 7 asistencija.

Košarkaši Los Andeles Lejkersa upisali su šesti trijumf u nizu, pošto su na strani pobedili Cikago Bulse sa 118:112, a Lebron Džejms je treći meč zaredom ostvario tripl-dabl učinak.

Sjajni Džejms je ovoga puta predvodio Lejkerse do pobede sa 30 poena, 10 skokova i 11 asistencija. Pratio ga je Kvin Kuk sa 17 poena, dok su Kajl Kuzma i Entoni Dejvis dodali po 15.

O MOJ BOŽE! BOBI JE...Neverovatna reakcija Kevina Lava kada su ga pitali za Srbina

BUM! BOGDAN NAPUŠTA KINGSE?! Bogdanović želja slavnog NBA kluba, čeka se ponuda!

 

U redovima Bulsa, Zek Levin imao je 26 poena, po 7 skokova i asistencija, a po 18 poena ubacili su Oto Porter junior i Kobi Vajt.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija