• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

19:12

AMERI O JOKIĆU! Izgleda kao pingvin na štulama, ali je više plej nego centar!

NBA

AMERI O JOKIĆU! Izgleda kao pingvin na štulama, ali je više plej nego centar!

Podeli vest

Nikola Jokić ne blista na početku sezone, a novinari u Americi dali su zanimljivo viđenje Srbina kao igrača

Ameri su izneli zanimljivu tezu. Oni tvrde da Jokić nije najbolji centar, nego plejmejker.

- To verovatno nema smisla, on trči kao pingvin na štulama, ponekad izgleda kao težak kamion na autoputu. Ipak, on radi posao. Nagetsi su najbolja verzija sebe kada je lopta u Jokićevim rukama. Oni već Jokića nazivaju najboljim dodavačem u istoriji igre, a protivnici su zaglavljeni u mislima kako da zaustave njegovu igru - navodi se u tekstu "Vol strita".

U nastavku tekst se bavi činjenicom da su generali menadžeri timova pred sezonu rekli da su Nagetsi zabavan tim.

JOKIĆ OPUŠTEN, NE BRINE ZBOG SLABE PARTIJE: Za mene je sve ovo kao posao!

To je verovatno zato što Nagetsi u ekipi imaju igrača koji ima najveću košarkašku inteligenciju, a ne zove se Lebron Džejms. On, Adetokumbo, Lenard, sada i Jokić, personifikuju promene u igri tokom proteklih godina i kontrolišu loptu više nego bilo ko u njihovim timovima. Svi oni su zapravo plejmejkeri.

U tekstu se navodi i da je Jokić u mladosti voleo da dribla loptu, ali da je morao da bude prebačen na centarsku poziciju.

- Bio je visok, dežmekast, morao je da promeni mesto. Njega ne možete da ubacite u kalup, morate da ga pustite da kreira. Samo tako ćete dobiti najboljeg Nikolu - rekao je generalni menadžer Nagetsa Arturas Karnišovas.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija