• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2019

14:59

NAPADAJU JOKIĆA! Trener Denvera brani Srbina, ZAČEPIO USTA novinarima!

NBA

NAPADAJU JOKIĆA! Trener Denvera brani Srbina, ZAČEPIO USTA novinarima!

Podeli vest

Nikola Jokić postigao je koš za trijumf Denvera protiv Filadelfije (100:97), a Majk Meloun, trener Nagetsa, bio je zadovoljan partijom srpskog centra

- Dosta se priča o Nikoli jer je on naš najbolji igrač. Nikola je  bio sjajan na oba kraja terena. Dobro je čuvao Džoela Embida, šutirao je 22 puta ka košu, a to smo i želeli - da bude agresivan - rekao je trener Denvera.

(VIDEO) JOKIĆ RASPAMETIO NAVIJAČA DENVERA! Dobio je poklon koji nikada neće zaboraviti!

UVALIO SAM SAIGRAČU VRUĆ KROMPIR, A ONDA... Jokić otkrio kao je pogodio za pobedu!

 

Foto: ap photo

 

Srbin je od starta šampionata često na meti kritika, pa Meloun mora da interveniše. 

Kao što smo videli prošle godine u plej-ofu, nemojte suditi knjizi na osnovu njenih korica. Možda ne izgleda kao najprespremniji sportista, ali i te kako možete da ga koristite i može da pogodi šut za pobedu, baš kao što je sada uradio - dodao je trener Denvera.

(VIDEO) JOKIĆ POSTIGAO KOŠ ZA POBEDU! Nestvaran pogodak Srbina koji je utišao kritičare!

VELIKA FRKA U NBA LIGI! Trener Denvera pobesneo zbog pitanja o Jokiću, pa napustio konferenciju!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija