• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

15:46

BOMBONE PLATIO 2.000.000 DOLARA! Košarkaša Majamija uživanje skupo koštalo!

NBA

BOMBONE PLATIO 2.000.000 DOLARA! Košarkaša Majamija uživanje skupo koštalo!

Podeli vest

Majami Hit suspendovao je beka Diona Vejtersa deset dana bez plate posle incidenta koji se dogodio u avionu

Vejters se onesvestio na letu od Finiksa do Los Anđelesa nakon što se predozirao bombonama sa THC-om (Tetrahidrokanabinol - psihoaktivna supstanca iz konoplje/marihuane) i doživeo napad panike.

Hit nije želeo da komentariše incident, ali su izrazili razočaranje u Vejtersovo ponašanje ove sezone jer mu je ovo već druga suspenzija.

OVO NIJE BILO MOJE VEČE! Maestro Jokić u svom stilu: Mogu da pogodim samo teške šuteve (VIDEO)

JOKIĆA ĆE TUŽITI ZBOG OVOGA! Srbin nije ni trepnuo, a ovako je uništio "vukove" (VIDEO)

 

Vejters je zbog ove suspenzije ostao direktno bez dva miliona dolara, jer ga deset dana bez plate košta 800.000 dolara, a 1,2 miliona mu je bio bonus u slučaju da odigra najmanje 70 utakmica u sezoni.

Vejters je sa Majamijem potpisao dvogodišnji ugovor vredan 25 miliona dolara. On je već izgubio mesto u rotaciji tima jer su se istakli rukiji Tajler Hiro i Kendrik Nan.

LUD ČOVEK! Košarkaš Majamija se predozirao gumenim bombonama!

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija