• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

08:01

GUDURIĆEV ŠOU! Marko TROJKAMA IZREŠETAO Šarlot za rekord karijere u NBA (VIDEO)

NBA

GUDURIĆEV ŠOU! Marko TROJKAMA IZREŠETAO Šarlot za rekord karijere u NBA (VIDEO)

Podeli vest

Memfis je savladao Šarlot Hornetse 119:117, a srpski reprezentativac Marko Gudurić postigao je rekord karijere

Gudurić je postigao 17 poena za 19 minuta provedenih na parketu, a imao je i dva skoka, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu. Odlično ga je služio šut protiv Horbetsa, iz igre je pogadao 6 od 9, dok je za tri imao 4 od 6.

Heroj Grizlisa bio je Dža Morant, koji je pogodio koš za pobedu u poslednjim sekundama meča. Uspeo je da poentira preko trojice protivničkih igrača i donese pobedu svom timu. 

Morant bio najefikasniji u redovima Memfisa sa 23 poena, a pratili su ga Jonas Valancijunas sa 18 i Marko Gudurić sa 17 poena. U redovima Šarlota istakao se Teri Rozije sa 33 poena, 20 je dodao Malik Mong, a 19 Devonte Grejem.

(VIDEO) ČIKAGO PRONAŠAO NOVOG DŽORDANA! Šutirao trojke 7/7 u poslednjoj četvrtini i ušao u istoriju Bulsa, a tek mu je 19 godina!

(VIDEO) KRENUO JE DA MELJE! Bogdan poslao po burek veliku zvezdu NBA, dao trojku i slatko se nasmejao!

 

Memfis trenutno ima skor od četiri pobede i 7 poraza i nalazi se na 12. mestu zapadne konferencije, dok je Šarlot sa istim skorom na 10. mestu na Istoku.

Nikola Vučević predvodio je Orlando Medžik do pobede nad Filadelfija Seventisiksersima 112:97. Velika borba vodila se od samog početka meča. U poslednjoj deonici su košarkaši Orlanda bili, ipak, precizniji. Od rezultata 84:84 otišli su na 98:87 i na kraju došli i do ubedljive pobede.

Nikola Vučević je meč završio sa 25 poena, 12 skokova i dve asistencije, Aron Gordon je imao 18 poena. Kod Siksersa je Džoš Ricardson ubacio 19 poena, a Ben Simons je imao 18 poena. Bio je to cetvrti trijumf Orlanda ove sezone, dok je Filadelfija pretrpela četvrti poraz.

Hjuston Rokitsi savladali su Los Anđeles Kliperse sa 102:93. Hjuston je zabeležio petu pobedu zaredom, osmu ove sezone, pa je treći na Zapadu. Klipersi su pretrpeli četvri poraz i nalaze se na petoj poziciji.

NBA VEČE KAD SU SRBI OBARALI REKORDE! Bogdan kao u transu cepao mrežicu, Bjelica odličan!

(VIDEO) MEMFIS POKVARIO SLAVLJE! Gudurić pet poena u pobedi Memfisa u Parkerovoj noći!

 

Za pobedu Rokitsa najzaslužniji je bio Džejms Harden koji je meč završio sa 47 poena, šest skokova i sedam asistencija. Rasel Vestbruk je upisao 17 poena, a Klin Kapela 12 poena i 20 skokova.

Kavaj Lenard je na drugoj strani imao 26 poena (10-24 iz igre, 3-9 za tri), 12 skokova i sedam asistencija, Lu Vilijams je ubacio 20 (8-22 iz igre), a Ivica Zubac sedam poena.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija