• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

08:55

NESTVARNO, NBA OVO JOŠ NIJE VIDEO! Tri rekorda za jedno veče, Dončić uradio ono što niko nikada nije! (VIDEO)

NBA

NESTVARNO, NBA OVO JOŠ NIJE VIDEO! Tri rekorda za jedno veče, Dončić uradio ono što niko nikada nije! (VIDEO)

Podeli vest

Luka Dončić, slovenački reprezentativac i as Dalasa, nastavlja da pomera granice u NBA košarci

U pobedi Dalas Meveriksa nad Golden Stejtom upisao tripl-dabl, meč je završio sa 35 poena uz 10 skokova i 11 asistencija.

Do impresivnih brojki Dončić je došao posle 25 minuta i 30 sekundi provedenih u igri. Nikada nikome nije trebalo tako malo vremena da stigne do tripl-dabla.

 Već posle prve četvrtine Luka Dončić je na kontu imao 22 poena, uz pet skokova i isto toliko asistencija. Pogodio je tada već pet trojki i jasno stavio do znanja da će uništiti Voriorse.

JOKIĆ URAGAN, RUŠI SVE PRED SOBOM! Maestralni Srbin rasturio Hardena i Vestbruka (VIDEO/FOTO)

(VIDEO) SAKRAMENTO OBOŽAVA BOGDANOVIĆA! Bogdan od skandiranja navijača nije mogao da odgovori na pitanje!

 

Foto: USA Today

 

Slovenac je stigao do sedmog tripl dabl u sezoni, što je najviše za jednog igrača u prvih 14 mečeva sezone još od Oskara Robertsona, koji je imao 11 u sezoni 1961/62! Upravo je legendarnog Robertsona prestigao Dončić u trećem rekordu koji je oborio za veče, jer je do sada on držao rekord kao najmlađi igrač koji je ostvario uzastopni tripl-dabl sa najmanje 35 postignutih poena. Taj rekord sada ide u ruke Slovenca, koji će 21 godinu da napuni 28. februara 2020. godine.

NAJLEPŠI SRPSKI SPORTSKI PAR! Bogdan je Olgi poslao srce, a ona je ovako odgovorila (FOTO)

PAZI, BOBI GAZI! Neverovatna scena, SVI GLEDAJU SAMO U SRBINA (VIDEO)

 

Foto: USA Today

 

Trenutno Dončić postiže prosečno 29.9 poena, 10.7 skokova i 9.4 asistencije i među pet je u poenima i asistencijma i jedini je koji je u top 15 u sve tri kategorije.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija