• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

07:53

SRBIN EKSPLODIRAO - TRIPL-DABL DOMINACIJA JOKIĆA! Nikola uništio Boston, Bjelica dvocifren, Bogdan nije igrao! (VIDEO/FOTO)

NBA

SRBIN EKSPLODIRAO - TRIPL-DABL DOMINACIJA JOKIĆA! Nikola uništio Boston, Bjelica dvocifren, Bogdan nije igrao! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Denver Nagetsi pobedili su Boston Seltikse sa 96:92, a naš Nikola Jokić je izdominirao, zabeležio je treći tripl-dabl u sezoni, a 31. u karijeri


Meč je nažalost ostao u senci povrede Kembe Vokera u završnici druge četvrtine. Košarkaš Seltiksa se sudario sa saigračem i tom prilikom je povredio vrat. Na sreću, ne radi se o ozbiljnijoj povredi, saopštio je klub posle utakmice. 

Jokić je meč završio sa 18 poena (7-17 iz igre, 0-4 za tri), 16 skokova, 10 asistencija, tri ukradene lopte.  Došao je do svog trećeg tripl-dabla u sezoni, odnosno 31. u karijeri, čime je došao do 12. mesta večne liste NBA lige!

KOKOŠKOV OSTAVIO AMERE BET TEKSTA: Sanjao sam o Srbiji, a ne o NBA ligi!

JOKIĆ URAGAN, RUŠI SVE PRED SOBOM! Maestralni Srbin rasturio Hardena i Vestbruka (VIDEO/FOTO)


(VIDEO) SAKRAMENTO OBOŽAVA BOGDANOVIĆA! Bogdan od skandiranja navijača nije mogao da odgovori na pitanje!

 

Foto: ap photo

 

Čak 44. put u karijeri odigrao je meč sa bar 10 asistencija, što je čak 30 mečeva više od najbližeg pratioca na centarskoj poziciji u poslednjih 20 godina.

Denver je rano došao do dvocifrene prednostim, imao u jednom trenutku i 19 poena viška, ali su Seltiksi uzvratili i u završnici došli na zaostatak od pola koša.

Međutim, Jokić, Haris i Marej bili su na nivou kada je bilo najpotrebnije, odbili su napad Bostona i sačuvali trijumf Nagetsima. 

Pored našeg centra, Džamal Marej je ubacio 22 poena. Na drugoj strani Džejlen Braun je meč završio sa 22 poena. Denver je sa skorom 11-3 na drugom mestu na Zapadu, dok je Boston sa učinkom 11-4 treći na Istoku.

Sakramento Kingsi pretrpeli su poraz na gostovanju Bruklin Netsima 116:97. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović propustio je taj meč zbog povrede zadnje lože u meču protiv Feniks Sansa.

(VIDEO) URNEBESNO! Imitirao Srbina pa nasmejao sve: Potpuno "skinuo" Jokića, oduševio i Hrvata!

OVO MORA DA PRESTANE! Nastavljene prozivke za Bjelicu, novinar podrugljivo javio da je Srbin živ!

 

Kingsi su tako pretrpeli osmi poraz ove sezone.Harison Barn je bio najefikasniji u ekipi Sakramenta sa 18 poena, Nemanja Bjelica je meč završio sa 13 poena. Spenser Dinvidi je bio najbolji u pobedničkom timu sa 23 poena, dok je Džo Haris dodao 22. asistencije.

Slovenac Luka Dončić upisao je novi rekord u pobedi svog Dalasa nad Klivlendom 143:101. On je za  29 minuta na terenu postigao 30 poena, imao je i sedam skokova i 14 asistencija.

Dončić je tako postao najmlađi košarkaš u NBA koji je u tri uzastopne utakmice imao +30 poena i +10 asistencija.

Boban Marjanović je na terenu proveo skoro 18 minuta, a meč je zavšio sa 9 poena (4-8 iz igre) i šest skokova.

NBA REZULTATI

Detroit - Atlanta 128:103

Vašington - Šarlot 125:118

Bruklin - Sakramento 116:97

Čikago - Majami 108:116

Oklahoma - Lejkersi 127:130

Filadelfija - Spars 115:104

Dalas - Klivlend 143:101

Denver - Boston 96:92

Juta - Golden Stejt 113:109

Klipers - Hjuston 122:119


Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

O od 4 za tri. 7 0d 17 za dva. Prava dominacija..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17