• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2019

14:31

RAZAPINJU JOKIĆA, KAŽU DA JE DEBELJUCA, DA SE NE TRUDI...Srbin začepio usta kritičarima!

NBA

RAZAPINJU JOKIĆA, KAŽU DA JE DEBELJUCA, DA SE NE TRUDI...Srbin začepio usta kritičarima!

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić rekao je da se ne opterećuje statistikom i da ne mari za kritike koje su mu upućene na račun slabijeg starta sezone u NBA ligi

Srpski centar našao se na udaru medija, čije su se kritike zasnovane na tome da mu nedostaje angažovanost na terenu, kao i da ima višak kilograma.

- Više ništa ne čitam, ne smeta mi to. Ljudi svašta pretpostavljaju, a ne mogu biti u pravu ili ne. Ako nisu u pravu, samo slegnu ramenima. Ako su u pravu, onda je to dobro za njih - rekao je Jokić, a prenosi Denver Post i dodaje da je razgovor s novinarima, kao i obično, završio sarkastičnim pozdravom "Bilo mi je zadovoljstvo".

(VIDEO) ON STVARNO IMA MAGIJU! Jokić i dodavanje bez gledanja u stilu najvećih majstora!

(VIDEO) SRBIN POTPUNO PROMENIO ULOGU! Jokić postigao samo osam poena, ali skakao za medalju!



Somborac je na 16 utakmica ove sezone prosečno beležio 16,1 poen, 10,4 skoka i šest asistenicja, što je lošiji učinak u odnosu na prošlu sezonu kada je imao prosek od 20,1 poen, 10,8 skokova i 7,3 asistencije, što pokazuje i pad u svim šuterskim i obrambenim kategorijama.

Na poslednjoj utakmici protiv Vašingtona kada su Nagtetsi su došli do 13. pobede u sežoni, najbolji centar NBA od prošle godine odigrao je 25 minuta, ubacio je osam poena, podelio pet asistencija i sakupio 20 skokova.

POŠTOVANJE! Dončić u izboru za najbolji tim Evrolige u deceniji!

OTAC LUKE DONČIĆA ZA INFORMER O TVRDNJAMA AMERIKANACA! Laž je da me Divac mrzi!



Jokić je istako da ga statistički parametri ne zanimaju.

- Više ne. Kad sam došao u ligu, bilo mi je to u podsvesti jer se ipak NBA vrti oko statistike i brojeva, ali više me nije briga ni za to ni za skandiranja "MVP" koja mi upućuju. Gotovo je s tim. Mislim da trener, vlasnik, generalni menadžer i igrači, svi samo želimo da pobeđujuemo. To je poenta - zaključio je Jokić.

Ekipa Majka Melouna ima skor od 13-3 i trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli Zapadne konferecije, iza LA Lejkersa.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija