• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

22:26

(VIDEO) BOBIJEV DABL-DABL I MAŠINA DONČIĆ UNIŠTILI PELIKANE! Marjanović sjajan u pobedi nad Nju Orleansom, Dalas za četvrtinu spakovao 40 poena!

NBA

(VIDEO) BOBIJEV DABL-DABL I MAŠINA DONČIĆ UNIŠTILI PELIKANE! Marjanović sjajan u pobedi nad Nju Orleansom, Dalas za četvrtinu spakovao 40 poena!

Podeli vest

Košarkaši Dalas Maveriksa došli su do ubedljive pobede protiv ekipe Nju Orleans Pelikansa sa 130:84 (31:28, 33:24, 40:14, 26:18) uz sjajnu partiju našeg centra Bobana Marjanovića

 

Ekipa Dalasa u bukvalno smislu reči, iživljavala se nad nemoćnim Nju Orleansom koji je ispraćen kući sa 50 poena razlike. Sjajnu partiju pružio je naš reprezentativac Boban Marjanović koji je došao do svog dabl-dabl učinka.

NIKAD VIĐENO U NBA! Njujork za trenera dobija ŽENU!

Na sjajan način je Bobi iskoristio svoju veću minutažu, usled ubedljive prednosti i rezultata koji je već u trećoj četvrtini nagovestio ubedljiv trijumf domaćina.

Foto: USA Today

Gosti su bili u igri samo tokom prve četvrtine kada su, koliko toliko parirali Maveriksima. Međutim, već na poluvremenu prednost je bila dvocifrena, a tokom treće četvrtine viđena je prava rapsodija domaćih. Taj deo igre završen je sa 40:14 pa je bilo jasno da ovo nije veče Nju Orelansa.

 

 

Najubedljiviji u pobedi Dalasa bio je, već po navici, Luka Dončić sa 26 poena za isto toliko minuta provedenih na terenu, dok je Marjanović imao 15 poena i 14 skokova za 20 minuta na parketu. Kod poraženih solidne partije imali su Džej Džej Redik sa 15, odnosno Dru Holidej sa 14 poena.

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija