• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

23:55

(VIDEO) ĆAO MAMA, ĆAO TATA, EVO ME NA TV-U! Marjanovićev urnebesan intervju nasmejao Amerikance posle dabl-dabla!

NBA

(VIDEO) ĆAO MAMA, ĆAO TATA, EVO ME NA TV-U! Marjanovićev urnebesan intervju nasmejao Amerikance posle dabl-dabla!

Podeli vest

Naš reprezentativac Boban Marjanović ostvario je dabl-dabl učinak u pobedi nad Nju Orleansom sa 15 postignutih poena i 16 skokova, a nakon meča do suza je nasmejao Amerikance

 

Srbin je imao sjajno veče u Dalasu gde je njegova ekipa vodila i više od 50 razlike protiv Nju Orealnsa, a svoje vreme na parketu Bobi je sjajno iskoristio. Ubacio je 15 poena i imao 16 skokova.

Nakon meča dobio je priliku da da intervju, ali je njegova reakcija do suza nasmejala Amerikanca. Bobi je bio raspoložen za razgovor. Novinar ga je upitao kakav je osećaj kada mu navijači skandiraju "MVP"...

- Osećaj je sjajan...prvi put na televiziji. Ćao mama, ćao tata, ćao porodico. Evo me ovde u Dalasu - rekao je Bobi, a onda je upitan i šta ima protiv Pelikana jer je i prošle sezone imao dabl-dabl učinak baš protiv njih:

- Moj posao je da izađem na teren i igram košarku. Jednostavno se pogodilo da to budu oni. Igramo sjajno ove sezone, imamo već sutra novu utakmicu pa moramo da se odmorimo i spremimo. Igrali smo odlično večeras, lopta se kretala sjajno i hvala Bogu da smo pobedili - zaključio je Marjanović.

 

 

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija