• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

12:23

VELIKI AS PREUZEO ODGOVORNOST! Lebron: Ja sam kriv!

NBA

VELIKI AS PREUZEO ODGOVORNOST! Lebron: Ja sam kriv!

Podeli vest

Los Anđeles Lejkersi su pobedili Majami na gostovanju, a Lebron Džejms je posle meča priznao da je igrao loše u prvom poluvremenu

- Bili smo u zaostatku zbog mene. Moji saigrači su me probudili. Rekli su mi da igram suviše pasivno, da previše razmišljam umesto da samo reagujem na ono što se događa na terenu. Rekli su mi da treba da budem ja. Hvala Bogu pa u košarci imamo i drugo poluvreme - rekao je Lebron Džejms.

(VIDEO) BOGDAN I BJELICA VIDELI POMRAČENJE UMA! Strašno zakucao, ali na svoj koš!?

 

On je meč završio sa 28 poena, imao je 12 asistencija i devet skokova. I ovo je dokaz da Lejkersi ove godine igraju kao pravi tim. Lebron oko sebe ima ljude sa kojima može da napravi nešto veliko.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija