• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2019

14:10

TO SE ČEKALO! VRATIO SE PRAVI NIKOLA JOKIĆ! Potez koji je podigao NBA na noge i uverio navijače da je Srbin ponovo u sjajnoj formi! (VIDEO)

NBA

TO SE ČEKALO! VRATIO SE PRAVI NIKOLA JOKIĆ! Potez koji je podigao NBA na noge i uverio navijače da je Srbin ponovo u sjajnoj formi! (VIDEO)

Podeli vest

Naš reprezentativac Nikola Jokić ponovo je odigrao sjajan meč, ovog puta protiv Oklahoma sitija, a jedan potez bio je dovoljan Amerikancima kao dokaz da se Srbin ponovo vratio u prepoznatljivu formu

 

Nije nepoznato da se igra Nagetsa vrti oko Jokića već tri godine unazad, ali svojom prošlom sezonom je pokrenuo pravi "bum", ušao u priču kao najbolji centar lige, jedan od najboljih igrača, koji je sa pozicije petice bio jedan od najboljih asistenata lige.

Može da pogađa i asistira iz svakog ugla i toga su izgleda bili svesni i igrači Tandera, pa su u jednom momentu, sredinom treće četvrtine, bezmalo sva petorica gledala u pravcu Jokića i "čuvala" samo njega.

Jokić je imao mismeč situaciju sa Denisom Šruderom to su videli Abdel Nader i Kris Pol, pa su i oni prišli, Danilo Galinari je gledao ka Somborcu i zaboravio na Torija Krejga, a Nerlens Noel je zapostavio Džamala Mareja u rotaciji na šutu za tri i čuvao je reket. Nikola je video svog saigrača i sjajno ga uposlio za lake poene.

Jokić je meč završio uz tripl-dabl učinak sa 28 poena, 14 skokova i 12 asistencija.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija