• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

08:05

DIVAC JE SVESTAN DO OVO NE SME DA IZGUBI! Nova Bogdanova dominacija, igrao se sa "ratnicima"!

NBA

DIVAC JE SVESTAN DO OVO NE SME DA IZGUBI! Nova Bogdanova dominacija, igrao se sa "ratnicima"!

Podeli vest

Košarkaši Sakramenta bili su bolji od ekipe Golden Stejta (100:79) u meču u kojem je ponovo blistao naš Bogdan Bogdanović

Naš as je postao prva opcija "kraljeva" u napadu i niko ne može da ga zaustavi! Sve su jače glasine da bi mogao da napusti Kingse i bude trejdovan, a posle nove sjajne partije, Vlade Divac mora da stavi prst na čelo i nađe način kako da zadrži Bogdana.

Postigao je 25 poena (9-11 iz igre, 4-5 za tri, 3-3 slobodna bacanja), uz po pet skokova i asistencija.

(VIDEO) VREME JE DA UPOZNATE NOVOG-STAROG JOKIĆA! Srbin ponovo kida, više niko ne može da ga zaustavi!

S druge strane, Bjelica je ubacio samo dva poena, uhvatio tri lopte i podelio četiri uspešna dodavanja, za skoro 23 minuta.

U pobedničkom timu istakli su se još Badi Hild sa 19 poena, dok je Marvin Begli dodao 17. U ekipi Stiva Kera raspoložen je bio samo Vili Koli-Stajn, koji je meč završio sa 24 poena.

Sakramento se na ovaj način oporavio od šokantnog poraza od Njujorka.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

U Americi i inače u svetu,realnost je da se Srbi ne poznaju,nema tog duha zajedništva,poštovanja,pomoći,druženja,već zna biti i obrnuto nažalost,jer mi smo takvi vekovima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija