• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

13:38

TRENER DENVERA NASTAVLJA DA HVALI JOKIĆA! Neki igrači znaju gde je jedan saigrač, a Nikola zna gde su svi!

NBA

TRENER DENVERA NASTAVLJA DA HVALI JOKIĆA! Neki igrači znaju gde je jedan saigrač, a Nikola zna gde su svi!

Podeli vest

Nikola Jokić ponovo blista... Naš mladi centar igra u velikom stilu. Zapušio je usta svima, a trener Denvera Majk Meloun blista od sreće

Istina, on je Jokića branio i kada mu nije išlo. Sada ima mnogo razloga da bude zadovoljan. Protiv Njujorka još jednom je došao da izražaja sav raskošni talenat našeg asa. 

Neki igrači znaju gde su jedan ili dvojica saigrača, Nikola zna gde su svi. I u napadu i u odbrani. On je znao da neće moći da uhvati loptu pa ju je izbacio do otvorenog Bartona koji je pogodio važnu trojku iz ugla pored klupe Niksa - rekao je Meloun

I sam Nikola je zadovoljan.

- Trudio sam se da budem agresivan. Najbolji način da imaš otvorene šuteve je da izbacuješ loptu napolje, da ih nateraš da izlaze. Ja sam imao nekoliko dobih situacija i srećom lopta je ulazila - rekao je Jokić.

DIVAC JE SVESTAN DO OVO NE SME DA IZGUBI! Nova Bogdanova dominacija, igrao se sa "ratnicima"!

Nagetsi su se kockali protiv Niksa ispustivši čak 20 poena prednosti iz prvog poluvremena.

- To nam se dogodilo nekoliko puta ove sezone. Iskreno, drago mi je da se vraćamo, a ne padamo. Vratimo prednost i nađemo način da zadržimo vođstvo. Greškama u drugoj četvrtini smo ih vratili u život, oni su u trećoj iskoristili momentum. Mi smo promašivali polaganja, igrali loše odbranu i to im je dalo priliku. Dešava se - dodao je srpski košarkaš.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija