• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

07:54

ŠTETA, ŠTETA - 15 POENA BJELICE, ALI KINGSI NEMOĆNI BEZ BOGDANA, Gudurićev Memfis bolji (VIDEO/FOTO)

NBA

ŠTETA, ŠTETA - 15 POENA BJELICE, ALI KINGSI NEMOĆNI BEZ BOGDANA, Gudurićev Memfis bolji (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Memfis Grizlisi pobedili su Sakramento Kingse 119:115 uz odličnu partiju Nemanje Bjelice

Od tri srpska igrača zaigrao je samo Nemanja Bjelica, Marko Gudurić nije ulazio u igru u ekipi Memfisa, kao ni Bogdan Bogdanović. As Kingsa se po svemu sudeći još nije oporavio od povrede.

OVO SAMO JOKIĆ MOŽE! Ušao u istoriju, pa prozivao novinare: Ko je deveti, Lebron? Nije? Momci, radite svoj posao! (VIDEO)

BOGDANOVIĆ POVREĐEN, Sakramento Kingsi u ozbiljnom problemu (VIDEO)

 

Ali, Bjelica je pružio dobru partiju. Za 25 minuta postigao je 15 poena uz samo jedan promašen šut iz igre i to iz jedinog pokušaja za tri poena, imao je i četiri skoka i asistenciju.

Memfis je imao prednost tokom celog meča, najviše je vodio sa 16 poena razlike. Kingsi su u finišu pripretili, ali nisu uspeli da naprave prekret. 

Kod pobednika Džeren Džekson bio je najefikasniji sa 18 poena, dok je Dže Krauder zabeležio dabl dabl od 17 poena i 10 skokova uz pet asistencija.

Foto: tanjug

 

SRBIN POKIDAO, AMERIKANCI MU SE KLANJAJU! Jokić među 10 NAJBOLJIH SVIH VREMENA! (VIDEO)

MOĆNI JOKIĆ OPET TERORIŠE RIVALE! Komandant Nikola, šou i novi tripl-dabl, Kingsi bez Bogdana, 13 poena Bjelice u porazu! (VIDEO/FOTO)

 

 

Na drugoj strani pored Nemanje Bjelice Herison Barns bio je najefikasniji sa 25 poena, Dearon Foks je postigao 22, Ricaun Holms 18 uz 12 skokova. Memfis je 13. na Zapadu sa skorom 11-19, dok je Sakramento deveti sa 12-17.

Milvoki nastavlja sa trijumfiima, kao gosti su slavili u Njujorku sa 123:102. Adetekombo je ostvario tripl dabl. Imao je 22 poena uz 11 skokova i 10 asistencija, a još šest njegovih saigrača imao je dvocifren učinak.

Los Anđeles Klipersi zabeležili su novu pobedu, savladali su San Antonio Sparse u gostima 134:109. Kavaij Lenard je bio najraspoloženiji sa 26 poena, devet asistencija i sedam skokova. Odličan je bio i Ivica Zubac sa 15 poena bez promašaja iz igre, pet skokova, dve asistencije. 

Finiks je ubedljivo poražen od Hjustona 139:125, a ponovo je najefikasniji bio Džejms Harden sa 47 poena, uz šut 15/27 ali i 9/19 za tri poena. Imao je i šest skokova i sedam asistencija. Podršku je imao u Raselu Vestbruku koji je zabeležio 30 poena uz 10 asistencija i četiri skoka, dok je Klint Kapela takođe imao dabl dabl od 14 poena i 17 skokova. 

 

NBA REZULTATI

Bruklin - Atalanta 122:112
Detroit - Čikago 107:119
Filadelfija - Vašington 125:108
Njujork Niks - Milvoki 102:123
Memfis - Sakramento 119:115
San Antonio - LA Klipers 109:134
Finiks - Hjuston 125:139
Portland - Minesota 113:106

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija