• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2019

07:54

BOGDANE, ŠTA TI BI? Navijači zanemeli, vratio se i PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU, Kingsi pali posle dva produžetka (VIDEO/FOTO)

NBA

BOGDANE, ŠTA TI BI? Navijači zanemeli, vratio se i PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU, Kingsi pali posle dva produžetka (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Sakramento Kingsi poraženi su i peti uzastopni put pošto su na domaćem parketu izgubili od oslabljene Minesote 105:104, a Bogdan Bogdanpvić promašio je šansu da bude heroj

Minesota je u Kaliforniju stigla bez Karl-Entonija Taunsa i nakon 11 uzastopnih poraza. Ali, to je nije sprečilo da slavi i to posle dva produžetka.

BUKTI SUKOB ZBOG NAJBOLJEG KOŠARKAŠA ZEMLJE! Jokić i Bogdan podelili Srbiju!

ODLUKA KOJA JE STVORILA VELIKU POLEMIKU! Bogdanović ili Jokić, ko je zaslužio nagradu? (ANKETA)

 

Foto: ap photo

 

Kingsi su imali šanse za trijumf, ali ih nisu iskoristili. Bogdanović je na kraju prvog produžetka bio sam na šutu za tri, ali njegov nije bio precizan, da bi na kraju drugog produžetka i Badi Hild promašio za dva. 

Srpski as je mč završio sa 19 poena, ali uz vrlo loš šut iz igre – 5-12 za dva, 3-16 za tri, imao je i 7 skokova, 2 asistencije i 3 rampe za 43 minuta. Promašio je čak 20 od 28 šuteva iz igre, od čega su trojke bile čak 3/16!

Nemanja Bjelica posle duže vremena nije bio u startnih pet i za 16 minuta u igri dao je 7 poena (2-6 iz igre, 4sk).

Najbolji kod Kingsa bio je Rišon Holms sa 20 poena i 18 skokova, a Badi Hild ubacio je 17. Nije samo poraz loša vest za Kingse.

Vulvse je predvodio Gorgi Dijeng sa 21 poenom i 15 skokova, Robert Kovington ubacio je 19 poena, a Endru Vigins 18 , uz 10 skokova i 7 asistencije.

SAKRAMENTO PAO BEZ BOGDANA! Bjelica dvocifren, Gudurić zaboravljen!

PRST U OKO BJELICI! Srbinu ni udarac nije smetao da IZDOMINIRA! (VIDEO)

 

Luka Dončić vratio sa na teren posle četiri meča pauze zbog povrede skočnog zgloba, a njegovi Dalas Meveriksi kod kuće su u teksaškom derbiju savladali San Antonio sa 102:98.

Dončić je upisao 24 poena, 10 skokova i 8 asistencija, Tim Hardavej junior ubacio je 17 poena, Fini Smit imao je 13 poena.

Boban Marjanović nije ulazio u igru, a kod Sparsa najefikasniji su bili Demar Derozan sa 21 i Lamarkus Oldridž sa 17 poena.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija