• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2019

07:53

NBA LIGA: Vizardsi slavili pred svojim navijačima, Vučević najbolji u porazu, Adetokumbo predvodio Milvoki (VIDEO)

NBA

NBA LIGA: Vizardsi slavili pred svojim navijačima, Vučević najbolji u porazu, Adetokumbo predvodio Milvoki (VIDEO)

Podeli vest

U noći između ponedeljka i utorka, poslednjoj u 2019. godini, Vašington je na svom terenu bio bolji od Majamija i slavio je rezultatom 123:105

Majami je dobro počeo, ali je Vašington minus nadoknadio u drugoj deonici i na poluvreme je otišao sa +8. Vizardsi su bili bolji i u finišu meča koji su rešili u svoju korist.

U pobedničkom timu najbolji su bili Džordan Mekre sa 29 poena i osam asistencija, Gerison Metjuz sa poenom manje i Ian Mahinmi sa 25 poena.

Na drugoj strani su se istakli Džimi Batler sa 27 poena, Dankan Robinson sa 16 poena i Bam Adebajo sa 14 poena i isto toliko skokova. Goran Dragić meč je završio sa deset poena, dva skoka, dve asistencije i jednom ukradenom loptom.

(VIDEO) SRBINOVA MAGIJA! Jokić ponizio pola Sakramenta, o njegovom potezu bruji NBA liga!

(VIDEO) HAJDE, MAJKU VAM JE*EM! Bjelica psovkom pokušao da podigne navijače!

 

 

Atlanta je do pobede došla na gostovanju Orlandu gde je slavila 101:93. Atlantu su vodili Brendon Gudvin sa 21 poenom, Kevin Hanter sa 19, Aleks Len sa 18 poena i 12 skokova, te Deandre Hanter sa 16 poena i Džon Kolins sa deset poena i 11 skokova.

U ekipi Orlanda je najbolji bio Nikola Vučević sa 27 poena, šest skokova, jednom asistencijom i dve ukradene lopte. Evan Furnije dodao je 22 poena, a Di Džej Avgustin 17.

Košarkaši Milvokija slavili su na gostovanju Cikagu i do pobede došli rezultatom 123:102. Bulsi su bili u minisu, ali su tokom druge četvrtine došli do prednosti. Ipak, na kratko, jer je usledila sjajna četvrtina Baksa. 

U pobedničkom timu Janis Adetokumbo postigao je 23 poena uz deset skokova i šest asistencija. Kris Midlton bio je najefikasniji sa dva poena više, a Erik Bledso dao je 15 poena.

U Čikagu su najbolji bili Zak Lavin sa 19, Lauri Markanen i Kobi Vajt sa po 18 i Vendel Karter sa deset poena i 11 skokova. Tomas Satoranski dao je dset poena uz sedam asistencija.

(VIDEO) NE MOGU MU NIŠTA! Ovako se Jokić igrao sa rivalima!

(VIDEO) SMAJLI NASMEJAO SVE! Kako je Srbin jednim potezom ukrao šou moćnom Dončiću!

 

Minesota je nakon produžetka bila bolja od Bruklina i na svom parketu je slavila rezultatom 122:115.

Bruklin je uglavnom tokom meča imao prednost da bi u poslednjoj četvrtini domaći tim uspeo da pređe u vođstvo, ali ne i da dođe do pobede u regularnom delu meča. U dodatnom periodu je dominirala domaća ekipa koja je uspela da dođe do pobede predvođena Šabazom Nejpirom koji je postigao 24 poena uz osam asistencija. Džaret Kulver dodao je 21 poen, a Gorgi Dieng dao je 11 poena uz čak 20 skokova.

NBA LIGA

Orlando - Atalanta 93:101
Vašington - Majami 123:105
Čikago - Milvoki 102:123
Minesota - Bruklin 122:115
Juta - Detroit 104:81
Portland - Finiks 116:122

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija