• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2020

07:33

(VIDEO) SRBI U NBA! Jokić se mučio, pa onda razbio Indijanu, Sakramento u strahu zbog Bogdana!

NBA

(VIDEO) SRBI U NBA! Jokić se mučio, pa onda razbio Indijanu, Sakramento u strahu zbog Bogdana!

Podeli vest

Buđenje Nikole Jokića i povreda Bogdana Bogdanovića... Denver je bio bolji od Indijane 124:116, dok je Sakramento slavio u duelu sa Memfisom (128:123)

Nikola Jokić je ovo gostovanje, drugo od pet uzastopnih, završio sa 22 poena za 24 minuta igre, te sedam skokova i nijednom jedinom asistencijom. 

Srbin je bio loš u prvom poluvremenu, postigao je samo dva poena i nije uspevao da uđe u svoj ritam. Tri lične greške zaradio je Jokić u prvih osam minuta meča i to ga je potpuno usporilo. Ipak, u nastavku naš as je zablistao.

Pogurao je svoj tim do pobede i tako još jednom odgovorio na kritike koje je dobio u poluvremenu. Ključni faktor za Nagetse svakako je bila partija Majkla Portera Juniora koji je sa klupe ubacio 25 poena.

Sakramento Kingsi su uspeli da savladaju Memfis rezultatom 128:123, ali... Glavobolju svima u ovom timu zadao je Bogdan Bogdanović! Naš as je postigao 16 poena, ali je na pet minuta pre kraja utakmice morao da izađe. Napustio je dvoranu u pratnji lekara i niko nije mogao da kaže koliko je teška povreda i šta se desilo Srbinu.

Nemanja Bjelica je imao osam poena i pet skokova, dok Marko Gudurić nije igrao za Memfis. Marko Gudurić nije dobio priliku da zaigra na ovom susretu.

Rezultati:

Klivlend - Šarlot 106:109
Indijana - Denver 116:124
Majami - Toronto 84:76
Čikago - Juta 98:102
Minesota - Golden Stejt 99:84
Dalas - Bruklin 123:111
San Antonio - Oklahoma 103:109
Sakramento - Memfis 128:123
LA Klipersi - Detroit 126:112

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija