• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.01.2020

09:05

(VIDEO) SJAJAN DOČEK ZA BIVŠEG LJUBIMCA! Ras se vratio kući, pa dobio po zadnjici!

NBA

(VIDEO) SJAJAN DOČEK ZA BIVŠEG LJUBIMCA! Ras se vratio kući, pa dobio po zadnjici!

Podeli vest

Košarkaši Oklahome pobedili su na svom terenu u noći između četvrtka i petka Hjuston sa 113:92 (37:21, 23:27, 29:19, 24:25) u NBA ligi. Bila je ovo noć u kojoj se Rasel Vestbruk vratio kući

U ekipi Oklahome najefikasniji je bio Danilo Galinari, koji je postigao 23 poena, uz četiri asistencije i 11 skokova, dok je Rasel Vestbruk za Hjuston upisao 34 poena, dva skoka i pet aisstencija.

Oklahoma je već u prvoj deonici stigla do dvocifrene prednosti i tokom čitave utakmice uspevala da održi to vođstvo, te tako zabeleži drugu uzastopnu pobedu. 

Navijači su na lep način dočekali Vestbruka, a on im je poručio da je ovom klubu dao sve što je mogao.

Košarkaši Klivlenda su na gostujućem terenu posle produžetka pobedili Detroit sa 115:112 (26:32, 24:29, 31:22, 21:19, 13:10).

Najefikasniji u Klivlendu bio je Tristan Tompson, koji je postigao 35 poena, uz 14 skokova i tri asistencije. Upravo je on pogotkom u poslednjoj četvrtini doneo produžetak svom timu, a kasnije i pobedu.

U timu Detroita najviše poena postigao je Andre Dramond, 28, uz čak 23 skoka i jednu asistenciju.

Detroit je imao rezultatsku prednost tokom većeg dela meča, da bi u završnici poslednje deonice Klivlend uspeo da stigne do izjednačenja.

I u produžetku su košarkaši Detroita uspeli da povedu sa četiri poena razlike, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu. Konačan rezultat postavio je upravo Tompson posle zakucavanja.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija