• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

19:49

SVE OTKRIVENO! Divac se sukobio sa trenerom zbog Luke Dončića!

NBA

SVE OTKRIVENO! Divac se sukobio sa trenerom zbog Luke Dončića!

Podeli vest

Sem Amik, novinar portala "The Athletic", pričao je o Dejvu Jejgeru, prošlogodišnjem treneru Sakramento Kingsa i njegovoj želji da draftuje Luku Dončića

Amik godinama prati Kingse i dobro je upoznat sa stanjem u franšizi iz prestonice Kalifornije. Sada je u podkastu "House of Strauss" otkrio da je Jejger želeo da Kingsi draftuju Luku Dončića i da je to jedan od razloga zašto je došlo do razlaza, prenosi B92. Takođe, kako je rekao nije bio u dobrim odnosima sa pomoćnikom generalnog menadžera Vlada Divca.

AMERIKANCI PROGOVORILI SRPSKI! Bjelica rešetao Orlando, pa dobio poruku (FOTO)

KAD SRBIN "POLUDI"! Kakva noć - REKORD KARIJERE NEMANJE BJELICE, ubacio čak 8 trojki, ali Kingsi pali u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

- Jedan od razloga zašto je došlo do sukoba između dve strane Divca i Jejgera je taj što je Dejv želeo da Sakramento draftuje Dončića. Jejger nije čovek koji će da drži jezik za zubima. Nije, da se izrazim, politički korektan, već je uvek direktan i jasan. Takav je bio u Memfisu, otvoreno je pričao o nedostacima - rekao je Amik.

SAKRAMENTO MOŽE I BEZ BOGDANA! Bjelica flertovao sa dabl-dablom, Dončić nastavio da teroriše! (VIDEO)

(VIDEO) PRVO PRAVILO, NIKADA NE LJUTI SRBINA! Bezobrazan faul naterao Bjelicu da razbije Feniks!

 

Amik ističe da Vlade Divac nije bio oduševljen što je Jejgera postavio za trenera.

- Vlade je dao dozvolu da se Jejgeru ukaže prilika. Ali, isto to nije bio njegov prvi pik, znam da je pričao sa Patrikom Juingom i nekim drugim kandidatima. Dejv je imao veliku podršku vlasnika Kingsa. Od starta dve strane, Divac i vlasnik, nisu bili u potpunoj sinergiji - ističe Amik.

Dejv Jejger je prethodne godine doveo Kingse na korak do plej-ofa. Ali, imao je nesuglasice sa Divčevim pomoćnikom, a i sa Divcem kako je otkrio Sem Amil. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija