• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

08:14

BOBI SE RAZGOROPADIO! Srbin dvocifren, dabl-dabl Dončića, ali Klipersi su bili Jači (VIDEO)

NBA

BOBI SE RAZGOROPADIO! Srbin dvocifren, dabl-dabl Dončića, ali Klipersi su bili Jači (VIDEO)

Podeli vest

Dalas Meveriksi su poraženi na domaćem terenu od Los Anđeles Klipersa 107:110

Klipersi su tako četvrtom pobedom u nizu upeli da prekinu seriju Dalasa od četiri uzastopna trijumfa.

Dončić je imao 36 poena (12/26), uz deset skokova i devet asistencija, ali i četiri izgubljene lopte. Kristaps Porzingis se vratio na teren posle skoro mesec dana i imao deset poena i devet uhvaćenih lopti, dok je Boban Marjanović dobio 16 minuta i ostvario 12 poena i sedam skokova.

(VIDEO) SPAVAO JE SA POGREŠNOM ŽENOM I ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PAKAO! Ovako je NBA as postao zavisnik i beskućnik koga NEMILOSRDNO TUKU NA ULICI!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SVET U NEVERICI! Bio je NBA as, ZARAĐIVAO MILIONE, A DANAS JE BESKUĆNIK KOGA BRUTALNO PREBIJAJU NA ULICI!

 

 

 

Posle egala u prvoj četvrtini, Klipersi su zaigra mnogo bolje i na kraju prvog poluvremena imali 11 poena prednosti.

Dalas je u nastavku uspeo da se vrati u meč predvođen Dončićem, a potom u poslednjoj četvrtini i da povede. Ipak, Klipersi su serijom 11:2 stekli lepu prednost 108:100.

Maveriksi su preko Luke Dončića i Maksija Klibe smanjili zaostatak na tri poena na 24,6 sekundi do kraja. Dalas je u nastavku dobio šansu za izjednačenje, ali je Tim Hardavej promašio trojku. Ali, nisu kažnjeni, nego je Dončić dobio novu priliku, međutim, stao na liniju za slobodna bacanja i - promašio oba, od čega nije bilo oporavka.

Lenard je kpd Klipersa bio neumoljiv sa 36 poena (12/29) i 11 skokova, a najbolje ga je pratio Lu Vilijams sa 16 poena.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija