• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2020

13:02

TRENER DENVERA BRILJIRA! Meloun: Ako Jokić ne bude na Ol-staru, to će biti zavera veća od ubistva Kenedija!

NBA

TRENER DENVERA BRILJIRA! Meloun: Ako Jokić ne bude na Ol-staru, to će biti zavera veća od ubistva Kenedija!

Podeli vest

U NBA ligi glavna tema je Ol-star meč! Nikola Jokić nije u prvoj petorci, a trener Denvera Majk Meloun dao je jednu više nego zanimljivu izjavu

Majk Meloun je komentarisao pitanje da li je Jokić igrač za Ol-star.

- Pa ako nije, ne znam ko jeste, onda taj meč nema smisla. To bi bila najveća zavera od ubistva Kenedija. Moraću da kontaktiram Olivera Stouna i Kevina Kostnera da snime film, čini mi se da je ovo veća konspiracija - rekao je trener Denvera.

(VIDEO) JOKIĆ UKRAO ŠOU NOVOJ ZVEZDI! Nisu mogli da vide Zajona od Srbinove MAGIJE!

Mnogi NBA analitičari smatraju da je Jokić morao da bude u prvoj petorci, a jedino Čarls Barklin smatra da Srbin nije za utakmicu svih zvezda.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija