• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

16:10

NOVI DETALJI UŽASA! Kobijev helikopter se zabio u planinu prednjim delom! Vatrogasci zatekli stravičan prizor

NBA

NOVI DETALJI UŽASA! Kobijev helikopter se zabio u planinu prednjim delom! Vatrogasci zatekli stravičan prizor

Podeli vest

Pilot helikoptera Kobija Brajanta koji se srušio u blizini Los Anđelesa, planirao je da sleti na aerodromu Burbank

Međutim, kružio je oko 15 minuta čekajući dopuštenje za sletanje zbog loših vremenskih uslova i drugih letelica koje je trebalo da slete na aerodrom.

U okolini Los Anđelesa, gde se nesreća dogodila u kojoj je poginuo legendarni Kobi njegova 13-godišnja ćerka Điana i još sedmoro ljudi, bilo je vrlo maglovito i većina helikoptera bila je prizemljena.

(VIDEO) JEZIVO, POSLEDNJI MOMENTI! Ovo je RAZGOVOR kontrole leta i pilota helikoptera u kome je POGINUO KOBI BRAJANT!

TAKAV JE ČOVEK BIO KOBI! Poslednja Brajantova poruka pokazuje zašto smo ga svi voleli!

 

 

Foto: tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

 

 

 

Izvor je Njujork postu rekao da je Brajantov helikopter imao dva motora pa se ne bi srušio da je ostao bez jednog motora.

- Ovakve se nesreće događaju jer pilot gubi osećaj u prostoru. S obzirom na ostatke na mestu nesreće, čini se da su se zabili u planinu prednjim delom helikoptera - rekao je izvor, a vatrogasci su zatekli stravičan prizor.

Foto: tanjug/AP Photo/Kelvin Kuo

 

NOVI STRAVIČNI DETALJI! Sa Brajantom u helikopteru bilo još osam osoba!

SRCE DA PUKNE! Ovako je Kobi PRIČAO O ĆERKI ĐIJANI SA KOJOM JE POGINUO u užasnoj nesreći!

 

Dodao je da je Kobijev helikopter star 20 godina, a reč je o helikopteru sikorski S-76. Njima, dodaje, najčešće upravljaju dva pilota, ali u nedelju je Kobijevim helikopterom upravljao samo jedan pilot.

- Verovatno je leteo oslanjajući se na ono što vidi, a ne na instrumente koji nadziru visinu letenja - naveo je pomenuti izvor Njujork posta.

Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17