• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

16:55

AFERA SILOVANJE! Jedina mrlja Kobijeve karijere, pretila mu je doživotna robija...

NBA

AFERA SILOVANJE! Jedina mrlja Kobijeve karijere, pretila mu je doživotna robija...

Podeli vest

Kobi Brajant, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u padu helikoptera, sa ćerkom Đianom i još sedmoro ljudi, bio je košarkaška legenda kojoj se divio ceo svet

Ali, ipak samo čovek, koji je javno priznao da je prevario ženu nakon što je obelodanjeno da je optužen za silovanje radnice hotela. Sa suprugom Vanesom je imao četiri ćerke, a zajedno su prebrodili veliki sandal zbog silovanja 2003 godine.

Američki portala "Dejli bist" je objavio tekst pod naslovom "Uznemirujući slučaj silovanja od strane Kobija Brajanta: DNK dokaz, ispovest žrtve i polu priznanje". Došli su u posed svedočenja 19-godišnje devojke koja je optužila košarkaša za silovanje, ali je nedelju dana pred početak suđenja odbila da svedoči.

NOVI DETALJI UŽASA! Kobijev helikopter se zabio u planinu prednjim delom! Vatrogasci zatekli stravičan prizor

PRIČAĆU DECI O BRAJANTU DO KRAJA ŽIVOTA! Centar Partizana se prisetio trenutaka kada je igrao protiv Kobija!

 

Foto: Reuters

 



- Slučaj silovanja od strane Kobija Brajanta je, u analima popularne kulture, smanjen na nešto poput naslova posvećenog jednoj posledici - činjenici da je Kobi Brajant kao izvinjenje svojoj ženi Vanesi poklonio prsten od četiri miliona dolara, sa osmokaratnim purpurnim dijamantom. Ali, šta se tačno desilo te junske noći, 2003. u hotelu u Koloradu možda će zauvek ostati misterija. Iako je bio suočen sa optužbom za seksualno napastvovanje i protivpravno zadržavanje, zbog čega mu je pretila i doživotna kazna zatvora, nakon što je i sam priznao javno da je imao odnos sa tada 19-godišnjom žrtvom, Brajantov slučaj nikada nije dospeo na sud. Prvog septembra 2004, nedelju dana pre nego što je održano prvo ročište, žrtva je odustala od gonjenja optuženog nakon što su je mesecima kroz blato provlačili mediji i Brajantovi advokati. Obavestila je sud da ne želi da svedoči. Ona je posebnu, privatnu tužbu pokrenula protiv Brajanta i tokom trajanja tog procesa pristala da ga ne goni krivično, uz uslov da se on izvini, što je na sudu i pročitao Brajantov advokat.

Foto: tanjug/AP Photo/Kelvin Kuo

 

 

"Dejli bist" je naveo da je tada 19-godišnja devojka radila na informacionom pultu u hotelu. Rečeno joj je da će doći Kobi Brajant pa je namerno ostala duže jer je želela da vidi NBA asa. Ona je ispričala da je Brajanta odvela do sobe, on ju je zamolio da mu pokaže ostatak hotela, a kada ju je pitao da li bi htela da svrati kod njega za 15 minuta, rekla mu je "važi" kako bi što pre pre napustila sobu. Kako je potom tvrdila, nije joj dopustio da izađe, već ju je napastvovao. Devojka je svedočila da je bar deset puta rekla Kobiju “ne” ali se plašila da pruži žešći otpor jer ju je sve vreme držao šakama za grlo. Tada je stisak popustio, a ona se iskobeljala, posle čega je on navodno pokušao da je smiri, da se sa njom dogovori da "to ostane među njima".

(VIDEO) JEZIVO, POSLEDNJI MOMENTI! Ovo je RAZGOVOR kontrole leta i pilota helikoptera u kome je POGINUO KOBI BRAJANT!

KOBI JE TO ZASLUŽIO! Ljubitelji košarke širom sveta pokrenuli veliku akciju, oduševićete se kad vidite o čemu je reč!

 

I Brajant je ispričao svoju stranu priče i rekao policiji da je do odnosa između njega i radnice hotela došlo "obostranim pristankom", da je sve imalo i predigru, te da nikakvog nasilja nije bilo... Onda je kako je preneo pomenuti portal promrmljao: Trebalo je da uradim kao Šek(il O'Nil), on im daje pare, kola... Ma, već je milione potrošio (na devojke)".

Brajantu je pretila dugogodišnja kazna zatvora, ali je na kraju devojka odustala od krivičnog gonjenja. U posebnoj privatnoj tužbi je po svemu sudeći došlo do finansijke nagodbe. Zboog toga su brojni američki mediji zaključili da silovanja nije bilo, nego da je devojka želela da Kobiju napakuje aferu i dođe do milionske odštete. 

 
Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.
 
Bonus video
 
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzo

pre 4 godine

Treba da vas je sramota!!!Sad da pisete o tome,pa imate li vi novinari dusu???

da

pre 4 godine

Za ovo bi neki dobili otkaz u drugim zemljama kao što već i jesu. Čitajte malo o tome u stranim medijima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija