• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

21:33

TUGA I NEVERICA! Kobi je pre MESEC DANA POTPISAO VAŽNE PAPIRE, MAMBASITA bi postala VELIKA ZVEZDA!

NBA

TUGA I NEVERICA! Kobi je pre MESEC DANA POTPISAO VAŽNE PAPIRE, MAMBASITA bi postala VELIKA ZVEZDA!

Podeli vest

Kobi Brajant bio je uveren da će njegova ćerka Điana sa kojom je poginuo nakon pada halikoptera postati jedna od najboljih košarkašica na svetu

Da će naslediti oca i gospodariti košarkaškim terenima. Điana je kao i Kobi obožavala košarku, bila je zaljubljena u tu igru, kao i njen otac.

Dan nakon pogibije, "TMZ" prenosi da je Brajant 30. decembra prošle godine podneo papire kako bi pokrenuo brend "Mambasita", kako je on zvao Đianu.

AMERI OTKRIVAJU! BILO JE PREOPASNO, ali pilot je i PORED MAGLE u poslednjem momentu dobio posebnu dozvolu za let!

NEVIĐEN SKANDAL BRITANACA, SVET U NEVERICI! Svi oplakivali Kobija, oni "sahranili" pogrešnog čoveka!

Foto: tanjug/ap photo

 

 

 

Kobijeva nastradala ćerka Đijana je trebalo da dobije brend "Mambasita", kako joj je bio i nadimak, za proizvodnju sportske opreme. U planu je bila izrada majica, šortseva, kačketa, dresova, pantalona, džempera i dukseva sa logotipom i natpisom "Mambasita".

Đijana je bila vrlo talentovana košarkašica, predviđala joj se WNBA karijera, a igrala je za Mamba akademiju koju je vodio njen otac.

Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija