• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

08:16

HILD SE SLOMIO POSLE POBEDE: Kobi je taj, naveo me je da verujem! Teško je doći sa Bahama u NBA! BOGDAN: Brate, ponosan sam na tebe!

NBA

HILD SE SLOMIO POSLE POBEDE: Kobi je taj, naveo me je da verujem! Teško je doći sa Bahama u NBA! BOGDAN: Brate, ponosan sam na tebe!

Podeli vest

Košarkaši Sakramenta pobedili su posle velikog preokreta Minesotu (133:129), a Badi Hild je sjajnu partiju posvetio tragično stradalom Kobiju Brajantu

Bek Kingsa je postao jedini igrač u istoriji NBA lige, u poslednjih 20 godina, uz preminulu legendu koji je ubacio 20 poena u poslednjoj četvrtini utakmice, bez promašaja u šutu, čime je pomogao svom timu da se vrati posle zaostatka od 25 poena.

LUDAČKI PREOKRET! OVO JE ZA KOBIJA! Hild u delirijumu, vratio Kingse posle "-27", Bjelica blizu tripl-dabla (VIDEO/FOTO)

(FOTO) PRONAĐENA TRI TELA! Potraga za žrtvama posle užasne nesreće i pada helikoptera Kobija Brajanta!

 

- Činjenica je da mi je Kobi mnogo značio. Sve ovo mi je veoma teško. Sve u mom životu je bilo u vezi sa njim. Mentalitet mambe je veći od košarke. Mnogo sam mislio o njemu tokom utakmice, svi znaju koliko sam se borio da dokažem da je on bolji od Majkla Džordana. To ne bi trebalo da kažem tako, ali ja nisam gledao Džordana, samo Kobija. Gledao sam i Lebrona, ali Kobi je taj, naveo me je da verujem. Teško je doći sa Bahama u NBA ligu - rekao je Hild posle pobede.

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je u duelu sa Minesotom postavio rekord karijere sa 42 poena, uz po 8 skokova i asistencija.

- Ponosan sam na tebe brate, to je način na koji se reprezentuje broj 24 - napisao je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija